< Till bloggens startsida

Looking For The Weekend

Ni vet känslan när det känns om fredag fast det egentligen är mitt i veckan? Den känslan har jag haft ända sen jag lämnade skolan idag, det är visserligen fredag imorgon men det är jobbigt nog ändå. Dagen har i alla fall mest gått åt skolan, som vanligt. Slutade vid två och skulle då åka och ta min andra gardasil-spruta. Jag hade bokat tid och skulle bara hämta ut sprutan på apoteket, men då hade de ingen spruta inne! Så fick ju gå och säga till på vårdcentralen och boka tid till på måndag istället.. Fy! Sprutor är verkligen inget jätteproblem för mig men det finns ju ingen som gillar att ta sprutor, jag hade gärna haft det överstökat..
Kvällen har i alla fall spenderats hemma, lekt med småsyskonen mest. Är rätt trött just nu kan jag säga..
Imorgon blir det först skola och på kvällen blir det nog middag och bio med Lukas, myys!
NU: ett avsnitt O.C.

The Orange County

Okej, Elin har fått mig att bli totalt beroende av O.C. Inte så bra kanske, alldeles för mycket tid spenderas nu framför datorskärmen med avsnitt.. Men, det är ju bra så.. Tidigare har jag faktiskt inte varit mycket för tv-serier men nu är nog även jag fast. Först ska jag kolla igenom O.C. sen har jag funderat på både One Three Hill och Gossip Girl..
Idag har jag i alla fall varit i skolan. Elin kom, ända från Väsby, och hälsade på! Var riktigt trevligt tycker jag, tack för det gumman! Så då fick jag ju sällskap till Väsby sen också. På kvällen var det match mot Åkersberga som gällde. Dock spelade jag inte utan stog bara bredvid, jag ska spela två matcher i helgen så Gabbi fick den här matchen, inte mer än rättvist även om det inte är så jättekul att stå bredvid. Matchen slutade i alla fall 4-3 till oss, bra insats av tjejerna.
Nu ska jag egentligen sova men först ett till avsnitt av O.C.!!

Hata Håltimme...

Idag i skolan hade vi totalt 4 och en halv timmes håltimme.. Kom dit på morgonen och fick veta att vår webbdesignslärare va hemma så den lektionen var inställd, ungefär en timmes hål.. Sedan hade vi samhäll, diskuterade vår engelskabok med både engelskaläraren och samhällsläraren. Lunch och sedan EGENTLIGEN engelska men eftersom vi redan hade gjort de på samhällen så va det hål där och sen hade vi ingen matte heller eftersom läraren var sjuk... så egentligen skulle de flesta av oss ha slutat men nej då har vi skolfotografering halv fyra vilket betydde  och en halv timmes hål.... Fy fan! Blev mycket kortspelande och tid i datasalen idag kan vi säga..
Nu vet jag inte heller om matteläraren tänker dyka upp imorgon vilket betyder att jag troligen kommer vara i skolan på första lektionen i onödan.. Typ ingen kommer vara där heller men jag kommer bli tvingad, älsklingen kommer vara där i alla fall så får spendera lite tid med honom i fall läraren inte dyker upp..
Blev inte särskilt positiv det här men ibland så måste man få skriva av sig. Imorgon är det skola och sen innebandy med faster och company som gäller, trevlans!

The Rise Of The Planet Of The Apes

Kom precis hem från stan. Har varit på bio med Peter och Göran och såg Apornas Planet. Riktigt bra film faktiskt, inte den bästa jag sett men riktigt bra. Dessutom var ju aporna (som är animerade) sjuukt bra gjorda! En film värd att se i alla fall.

Rock You Like A Hurricane


Idag tog jag en liten sovmorgon, kom upp vid halv ett tror jag.. Dagen har i alla fall varit lugn, sjungit sing star och varit på Jula med mamma. Nu har jag precis ätit köttfärspaj till lunch och nu blir det nog lite Guitar hero, va längesen.
Imorgon är det skolfotografering och har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Panik!

God Natt

Kom hem från Elin för typ 45 min, hade en sjukt mysig kväll. Nu ska jag snart sova, är riktigt trött alltså. Orkar tyvärr inte ladda upp nån bild.. Godnatt!

Stockholm I Mitt Hjärta

Kom hem från stan för en liten stund sen, har då träffat Martini och Thanya. Vi gick till Kungshallen och käkade lunch och sen promenerade vi runt lite och så. Var riktigt trevligt, träffar dom inte så ofta speciellt inte lilla Thanya. Får allt bli ändring på det!
Nu väntar jag på att Elin ska städa klart så ska jag dra dit sen, käka middag och ha myskväll. Tummen upp för myskvällar!
Men ska hjälpa mamma lite i köket nu, ha en bra lördagskväll om jag inte skriver mer idag!

Veronica Maggio

Kom hem för kanske en timme sedan. Dagen tillbringades först i skolan och sen, efter en snabb sväng hemma i Väsby, drog jag iväg för Veronica Maggios konsert på Grönan med Elin o massa andra härliga människor. Jag är inget stort fan av Maggio faktiskt, gillar några av hennes låtar och måste säga att jag inte tyckte hon var särskilt bra live faktiskt men känslan var skön. Inte sådär jättehögt tryck men ändå så pass att typ alla sjöng med osv. Så nu blir det nog inte fler konserter i år, har ju ändå varit 4 st i år (Adams-Ray x2, Linnros och Maggio).
Ett försök att visa hur sjukt mycket folk det var på Grönan, det här var när vi var på väg därifrån.
Imorgon ska jag först träffa Martini och Thanyis inne i stan för lunch och efter det ska jag möta upp Elin och hänga med henne. Nu diggar jag lite musik och ska väl snart gå och lägga mig!

Andreas Wilson


Good News

Hade lite tråkigt, så bilden är ju inte den bästa plus att bara halva bilden syns, men min sidecut syns bättre!
Goda nyheter mina vänner, vi har numera internet på en dator som jag kan tänka mig att använda! Detta ska förhoppningsvis betyda mycket bättre uppdatering, hoppas bara på en del inspiration också.
Idag har jag då dels varit i skolan, hade psykologiprov i morse men annars var det rätt chill. Skulle egentligen ha gått på box idag men Katta kom hem sent så det får bli nästa vecka.. Om Katta går ut o springer så hakar jag kanske på där istället, men har ändå tränat de två senaste dagarna så skulle ju inte skada med en vilodag kanske. Imorgon är det skolan som gäller och sen mot Väzby! Helgen är inte färdigplanerad men mycket kompisar verkar det som än så länge.

Det Är Okej Att Känna

Ta 5 och en halv minut att titta på den här, du har tiden!

Sidecut!

Internet är fortfarande ett problem hemma, därav den sämsta bloggningen ever.. I alla fall är jag precis hemma från träningen och klunkar därför massa mjölk, kan väl avslöja att en liter snart är slut.. Mjölkkonsumtionen är ganska hög när jag är i närheten ja..
Dessutom har jag, som man i alla fall kan ana på första bilden, klippt sidecut! Happy! Ser dock bättre ut i verkligheten.. Funderade på det några dagar så efter att äntligen bestämt mig så åkte jag till frissan i måndags och snackade igenom allt med henne och igår rök det. Jag är faktiskt riktigt nöjd, var dock sjukt nervös att det inte skulle bli bra när jag satt i frisörstolen och hon började klippa.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gör mig iordning eftersom det blir en tidig morgon imorgon.. God natt!

RSS 2.0