< Till bloggens startsida

Längtar


Ph from WeHeartIt

Imorgon är det lördag och sen på söndag morgon bär det av upp till Lofsdalen och en härlig vecka med skidåkning. Ska bli så himla kul! Emilia hänger med också så det kommer bli en galen och avslappnad vecka med mycket skidåkning men också andra galenskaper. Längtar!

Kan Dee



Är med på tävlar hos Kan Dee, där man ska skapa outfits med åtminstone ett plagg från Kan Dee. Här är mina två bidrag.

Till Tävlingen
Kan Dee Shop

1.2.3



Chill dag i skolan, vårkänslor, längtan efter lov och trötthet

Stannade uppe alldeles för länge ikväll/inatt men nu har jag tittat på alla Grimm avsnitt som kommit ut hittills.. Ikväll måste det packas. Åker till mamma imorgon och då kommer uppdateringen försämras radikalt i en vecka men efter det kommer jag tillbaka med full styrka!

 


Grimm

Ikväll är det Grimm för hela slanten. Håller på att kolla på ett tredje avsnitt nu, efter det ska jag packa lite och sen blir det säkert ett avsnitt till. Letar ni efter en bra serie, kolla Grimm!

We Rock The Base


Ph by Me

Har precis plöjt igenom två avsnitt av serien Grimm, så himla bra! Dagen har varit lugn och kvällen lär fortsätta likadant. Har planerat att rita lite och sen se till att börja packa. Drar till Lofsdalen på söndag men åker till mamma redan på fredag. Så tyvärr får ni räkna med att det inte blir någon superuppdatering nästa vecka..

Svar till Anonym som frågade hur gammal jag är: Jag är 17 i lite mindre än ett halvår till

Nu..



Nu drar jag iväg och spelar lite innebandy!


Angel



Sämst kvalité på bilden men här ser ni i alla fall vad jag har pysslat med den senaste timmen. En liten ängel till tatueringen som jag designar till grafen, det ska tillkomma lite årtal där bredvid sen också men det ska fixas i datorn.

Wild As I Wanna Be


Ph by Me

ÅTTA PLUSGRADER! Kanske är våren på väg? Ångrade lite att jag inte tog skinnjackan imorse när jag höll på att svettas på vägen hem idag.. Så underbart väder idag alltså och ändå har jag spenderat hela dagen inomhus. Om jag inte redan hade haft styrketräning på idrotten idag och ska på innebandy ikväll skulle jag utan tvekan gått och springa nu. Istället får jag sitta inne eftersom jag också måste skriva på min krönika nu. Jaja, fick i alla fall en liten promenad när jag gick hem från stationen efter skolan.

Promenad I Mörkret


Duckface i min äckligt smutsiga spegel..

Blev en skön promenix med Katta och "damerna" i Bro nu på kvällen. Nu ligger jag i sängen, borde egentligen sova men ska ta och kolla ett avsnitt OUAT först. Go'Natt!

But I Don't Mind







Ph from Tumblr

Klar med samhällen! Nu måste jag bara skriva en krönika och fixa ihop en powerpoint om litteraturen under naturalismen. Skönt att det inte behöver göras idag i alla fall.. Ikväll blir det allt att ta en promenad, behöver verkligen röra på mig.

'Cause I'm Down But Not Dead


Ph by Me

Bara för att jag saknar Brighton-tiden, vill ha vår/sommar och åka utomlands..

Nu har jag fixat ytterligare lite i rummet men nu blir det allt till att plugga samhällskunskap.. suck..

Impulsive

Dagen slutade med att Milia kom hit och jag bytte rum. Flyttade ner större delen av mitt rum i 20 pappkassar och bar ner allt till det som innan varit vårt tv-rum. Fick ett mindre rum och förlorade balkongen men det känns mysigare, jag kommer med tiden på större garderob och jag behöver inte bry mej lika mycket om vilken volymnivå jag håller. Jag gillar det stark!

You Gotta Do What You Gotta Do

Att städa är så sjuhelsikes tråkigt.. men nu är det bara dammsugningen kvar!

Visst Känns Det Som Att Kärleken Väntar?


Ph by Me

Elva timmars sömn och jag är ändå rätt trött. Idag ska jag i alla fall försöka fly från söndagsångesten genom att faktiskt göra någonting. Har planerat in en så kallad dejt med Milia men får väl se om hon tänker vakna snart.. Innan dess ska jag försöka plocka undan och dammsuga på mitt rum som allt mer liknar ett bombnedslag.

Utan Dina Andetag


Ph by Me

Har spenderat senare delen av dagen med lite matteplugg och sen klippt till en t-shirt. Fixade en egen sculltee, är riktigt nöjd faktiskt! Jag ska fixa bilder så får ni se en annan dag.

Genom Hålet I Mitt Hjärta


Ph by Me

Med Kent i öronen och allt för mycket i tankarna

Startade dagen med familjefrukost innan vi allihopa promenarade iväg till pulkabacken. Kameran fick hänga med men det blev bara bilder på familjen, så de kommer inte upp här. Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag sätter mig tar mig i kragen och pluggar lite matte.

Saknar dig


Ph by Me

Tårar, sorg, avsked, korta möten, saknad, tacksamhet, samtal, smärta, grumlad glädje, tung dag

Styrka Och Svaghet

Idag får jag vara svag
Idag får jag låta tårarna rinna
Idag får jag visa min sorg

Men idag känner jag din närvaro, trots att du inte är här
Idag känner jag din styrka genomsyra mig
Idag känner jag din styrka trots att tårarna rullar nerför kinderna

Idag vet jag att du är med mig

Trött


Ph by Me

Är riktigt trött så har egentligen bara lust att göra ingenting, bara sova. Kan dock inte gå och lägga mig klockan åtta för då lär jag vakna om några timmar och så kommer det vara omöjligt att somna om..


Idag efter skolan hoppade jag och Emilia av bussen mycket tidigare än vanligt och började promenera och rastade kamerorna. Jag har redovisning på onsdag som jag inte hade fotat något till så kände mig något pressad. Fick i alla fall ihop en del bilder även om jag inte är riktigt nöjd men man får skylla sig själv när man gör saker i sista minuten. Blev trots kylan en promenad på en och en halv timme innan jag var hemma, riktigt skönt men ohyggligt kallt.

Nu ska jag lägga mig och titta på antingen OUAT eller Grimm, ta det lugnt ska jag i varje fall göra!

När Allting Snurrar Alldeles För Fort


Ph by Me

Jag vet att jag knappt har uppdaterat i helgen men jag ger ursäkten att jag har varit hos mamma. Situationen hemma hos mamma är inte den bästa direkt, finns absolut de som har det värre men så är det med mycket. För mig är det kaos hos mamma och lugna stunder är det inte mycket av. Därför har jag inte tålamodet att sätta mig ner och skriva ens ett snabbt inlägg. Nu är jag i alla fall hemma igen och ska snart sova, men först ett avsnitt av Grimm!

Winterland


Ph by WeHeartIt

En och en halv timme i väntrummet på vårdcentralen. Fyra minuter inne hos sköterskan för en spruta. Två totalt onödiga lektioner i skolan. En och en halv timmes resetid från skolan och hem till Väsby. En utomordentligt god vedugnsbakad pizza och alldeles för mycket chips och dipp. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna här i soffan direkt..

Dag 6- Mina Rädslor



För det första har jag klaustrofobi, jag är alltså rädd för trånga utrymmen. Det är något som växt fram med åren för när jag var liten var jag inte alls rädd för sånt. Nu däremot kan jag bli nervös bara jag tänker på att krypa in i något litet utrymme..



Jag är konstant rädd för att bli sviken av någon jag tycker om eller litar på. Även de jag litar på till 110% är jag rädd för att de en dag bara ska tvärvända och hugga mig i ryggen. Det är inte så att jag tänker på det hela tiden men någonstans i bakhuvudet finns det, hela tiden. Ändå har jag vänner som jag berättar ALLT för, trots de här tankarna.

All Ph by Me

Min största rädsla är dock att jag ska leva hela livet utan att leva. Att jag när jag är gammal ska upptäcka att det var så mycket i livet jag missade och som jag hade velat uppleva, att jag inte är nöjd med det jag gjort i livet. Klart det alltid kommer finnas saker man inte hinner med men jag är rädd att jag inte ska hinna med något eller klara av det på det sättet jag borde..

If I Had A Tattoo

Ph: WeHeartIt

Skoldagen bestod av två lektioner och en innebandymatch. Spelade innebandy med skollaget, det känns att man tappar allt direkt när man inte tränar regelbundet längre. Vi kan ju nöja oss med att säga att det verkligen inte gick bra för oss..

Fick reda på att vi har får världens roligaste uppgift på grafen. If I had a tattoo! Vi ska alltså designa egna tatueringar, så himla kul! Jag som vill ha ungefär fyra stycken har ju en del ideér på lager redan så det ska bli riktigt roligt att få sätta sig ner och fundera ordentligt på dem.

Nu ska jag ta en dusch och sen äta middag, hoppas jag inte somnar i duschen bara..

Dag 5- En Bild Som Gör Mig Glad


Ph by Lulli

Fanns typ trettioelva olika bilder jag kunde ha valt till det här inlägget men vi kör på den här bilden som nästan visar hur knasiga och galna jag och min kära kompis Milia egentligen är

Överredigerad Bild Och Mitt Vanliga Liv


Ph by Me

Idag har jag träningsverk men jag ler ändå. Var också duktig nog att gå ner och lämna in mitt CV på en affär här i närheten så nu hoppas man på jobb. Skoldagen var riktigt lugn, gjorde knappt någonting, och kvällen kommer nog fortsätta i samma tecken eftersom att jag är riktigt trött. Kanske blir lite ritande om vi har tur. Imorgon ska jag spela innebandy med skollaget också, vet fortfarande inte om jag ska spela ute eller stå i mål så jag tar med mig grejer för båda alternativen, ska bli kul i alla fall.

Nu ska jag snart äta middag och sen fortsätta ta det lugnt.

Dag 4- I Min Handväska/Ryggsäck



För det första ska det klargöras att jag inte är särskilt mycket för handväskor, jag är starkt trogen min Kånken från Fjällräven istället. Så innehållet.. Nummer ett är ALLTID mitt skissblock med mitt pennfodral med till största delen tuschpennor. Sen har jag av någon anledning massa andra blyertspennnor i väskan också.. Har i stort sett alltid med mig mitt smink trots att jag i stort sett aldrig sminkar om mig/lägger på mer smink efter att jag har sminkat mig första gången på dagen. Plånboken, ganska självklar förutom nu när jag är helt pank. Sist men inte minst har vi ett litet tuggummipaket, en nagelfil och mitt bibliotekskort. Resten av alla livsnödvändiga saker har jag i jackan!

An Ordinary Day Of An Unordinary Life

Ph: Tumblr

Lugn skoldag. Stannade kvar efter skolan och jobbade graf (grafisk deisgn). Blev sur eftersom biblioteket stängde tidigare än jag trodde. Åkte hem. Sov på bussen. Chillaxar hemma. Innebandy ikväll, roligt. Vill ha sommar..

För Det Blir Så Ibland, Jag Vet


Kan inte förklara varför men har verkligen fastnat för den här låten, om inte annat älskar jag är musikvideon så COOL, timelapse är awesome!

Workout



30 minuter på crosstrainern och 10 minuters styrketräning för magen. Ingen toppenträning men bättre än ingenting.
Nu hoppar jag in i duschen och sen blir det senaste avsnittet av Once Upon A Time!

 


Mustascher Och Coola Taxibilar



Julias byxa sprack! Alexandras mustasch flyger iväg! Hanna har en Shanghai-mustasch! Mickis vet inte hur man trimmar mustaschen på hennes finger!

Skoldagen bestod av två uppsatser, en flummig mattelektion med fingermustascher och en vän som saknades. Efter skolan åkte jag, Alexandra, Julia och Hanna in till stan där vi stojade runt på Panduro, såg en cool taxibil och åt oss tjocka på Mackie D's (McDonalds). Efter en tacosmiddag hamnade jag uppe på mitt rum och nu sitter jag mest och chillaxar, ska nog ta mig ner och träna lite sen.


Du Drog Gardinen Ner Så Ingen Kunde Se


Den här har gått på repeat hela helgen och senaste 45 minuterna sen den var med i filmen jag var och såg på testvisningen i torsdags. Man blir ju så himla glad av den!

Koncentrationssvårigheter..



Sämst kavlité på webcam-bilder men..

Usch sitter och försöker få in alla saker i huvudet inför samhällsprovet imorgon, det går inte så bra. Har pluggat hela veckan men känns fortfarande inte som att jag kan det och just nu kan jag verkligen inte koncentrera mig. Får nog bli lite sista minuten plugg ännu senare ikväll..

Nu får det bli lite Gossip Girl eller någon film istället

When Life Doesn't Turn Out As You Thought It Would


Ph by Me

Inställda planer. Tråkigt väder. Trött i huvudet. Vad gör man en dag som denna?

Wanted

Wanted 5/2-12

Wanted 5/2-12 by miickis on polyvore.com

In The Smell Of Pro Markers


Ph by Me

Rummet luktar av Pro Markers. Jag har varit kreativ. Sängen är överbelamrad av datorn, pennor, papper, skolböcker, kuddar, täcke, ryggsäck och kläder. Tanken på att sova är rätt inbjudande..

Work In Progress





Det är första gången, igen. Det är första gången sen du lämnade min sida. Första gången jag återigen låter inspirationen rinna ut genom pennorna och fästa på pappret. Det känns bra men det får mig att sakna dig ännu mer.

When You Get Worried I'll Be Your Soldier


Ph by Me

Känns som söndag idag, tack och lov är det bara lördag. Har dock redan söndagsångest eftersom jag har prov på måndag.. Idag har jag i alla fall hunnit med lite plugg och en timmes powerwalk med pappa. Så nu ska jag väl återvända med näsan ner bland alla papper om kommun, landsting, riksdag, regering och EU..

Cold As Ice

Ph by Me

Just nu är det iskallt på mitt rum så sitter invirad i mitt täcke med bara huvudet och händerna utanför. Julia, Alexandra och Alex som hängt här hela kvällen gick för ungefär en halvtimme sen och efter 4 tonåringar, massa läsk, godis, skratt och blondering så behövdes mitt rum vädras lite. Så öppnade balkongdörren i typ 10 minuter och nu känns det som istid.

Imorgon blir en ganska lugn dag, tror jag. Ska försöka plugga lite, har prov på måndag, och kanske skriva klart mitt cv och personliga brev så jag kan gå iväg och söka jobb.

Bara sådär i förbifarten ska nämnas att jag uppskattar alla peppande kommentarer även om jag inte svarar på dem!

Studiedag

Ph by Me

Jag är uppriktigt ledsen för den dåliga uppdateringen! I onsdags var det skola och sedan åkte jag till mamma. Lämnade in grejer till innebandylaget som tillhör klubben, nu har jag avslutat innebandyn på riktigt (känns lite konstigt såhär efter drygt 8år..). Igår var jag, såklart, i skolan först sen drog jag hem till Milia så hängde vi där ett tag och flummade sönder. Sen på kvällen drog vi in till Dramatiska högskolan där det var en testvisning på en svenska komedi, Dom skulle vilja vara som oss. Säger bara en sak: SE DEN! Jag brukar verkligen inte gilla svenska filmer men den här var riktigt bra, kommer med all säkerhet se den på bio när det kommer ut!

Idag är det studiedag! Men inte en lugn stund för det, om en timme drar jag in till stan med Alexandra och Julia och sen åker vi hit o ska tvinga hit Alex också så ska vi blondera hans hår. Det blir roligt!

Nu måste jag nog börja gör mig iordning men vi hörs senare

RSS 2.0