< Till bloggens startsida

I Feel Good



Jag vet att jag tjatar men fy fan va bra jag mår! Det sköna är att jag inte ens vet varför. Jag mår så bra att strax efter tio fick jag värsta rycket och städade badrummet och hela köket bara för att det ska se helt okej ut imorgon när familjen kommer hem. Tyvärr drog ju klockan iväg lite och jag har inte hunnit packa för imorgon eller städa undan på mitt rum. Så det får jag ta tag i lite snabbt nu. Ska ju bara till mamma så det blir inte så mycket packande i alla fall. Men det ska jag göra nu och sen ska jag sova.

Godnatt!

Tänk Om Man Alltid Kunde Må Såhär



Idag är en såndär riktigt jävla BRA dag. Jag har gått runt i en stor tisha och sockor hela dagen. Jag har tittat på film, druckit te, fotat och pluggat. Jag borde egentligen ha ångest för att jag inte börjat plugga tidigare men jag mår alldeles för bra för det. Om en halvtimme ska jag åka iväg till Kungsängen för ett informationsmöte angående sommarjobbet. Innan dess ska jag fortsätta må jävligt bra!

Njuter

Just nu sitter jag i soffan och mår bara bra. Var längesedan jag stannade upp och kände att jag mådde så bra. Just nu bara älskar jag tystnaden omkring mig. Det enda som egentligen hörs är regnet som faller utanför. Det känns inte ens jobbigt att jag alldeles strax måste hämta mina samhällsböcker och plugga inför provet nästa vecka. Det stör mig inte ens att det spöregnar och är kallt ute när det för en vecka sen var sommar. Jag mår bara bra.

I've Got My Own Footwork



Här sitter jag och äter glass, dricker te och dansar! Har precis kollat på Step Up 3. Alltid när jag kollar på dansfilmer så blir jag fett sugen på att dansa. Så jag har dansat runt över hela nedervåningen nu ett tag innan jag slog mig ner på vardagsrumsmattan med en b&j och en kopp te. Pappa och syskonen är i stugan och Katta är på konferens så jag har huset för mig själv fram till på fredag. Dessutom är jag ledig imorgon! Sweet! Nu ska jag nog kolla på någon mer film.

God Morgon



Åh, vad jag älskar sovmorgon! Idag börjar jag tio i tolv. Utnyttjar det dock till max och gick upp tidigare än nödvändigt och skrev klart inlämningen. Så nu ska jag springa iväg till bussen om en halvtimme. Dags att klä på sig!

Snook, Upplysningen Och Trötthet



Nu är jag trött.. Var så otroligt inte alls peppad på att jogga runt de där 5 kilometerna idag men jag gjorde det ändå. Förra året blev det några otroliga diskussioner om vilken tid jag egentligen sprang på. Så idag hade jag laddat upp med Kattas gps-klocka och tog själv tid istället för att kolla på klockan som finns på plats och sedan försöka räkna bort den tid som ska räknas bort och så vidare och så vidare.. Så idag spurtade jag in över mållinjen på 29 minuter och några sekunder till. Känner mig ganska nöjd. Sen har jag även pluggat lite mer svenska men nu ska jag gå och lägga mig och så skriver jag klart resten av svenskan imorgon innan jag åker till skolan..

God natt!

Två Veckor, En Inlämning Och Ett Prov



Sen är det SOMMARLOV! Så nu sitter jag och jobbar på inlämningen, den ska in imorgon. Ska däremot ta och steka lite blodpudding till "middag" snart. Tidigt va? Men ikväll är det Vårruset som gäller. Är inte särskilt peppad än men det ska nog gå bra ändå, det är ju bara 5 kilometer.

Nu ska jag plugga lite till så jag inte måste råplugga imorgon!

Twizzie



Förra veckan fick jag till min gigantiska glädje reda på att vi ska skaffa katt (igen)! Den här lilla sötnosen som vi gett namnet Twizzie flyttar hem till oss i augusti när hon blivit 12 veckor. Hon kommer dock bo i Väsby så kommer inte träffa henne jätteofta, men jag är överlycklig ändå. Idag var vi och hälsade på henne, saknar henne redan!

What A Night



Sorry för att det är så mycket Grönan-bilder för tillfället men det är det jag har att bjuda på..

Klockan är tjugo över nio och jag är svintrött.. Var på fest hos min ängel Thanya igår. Var mer chill än fest men det var trevligt. Grattis till Loreen som vann Eurovision! Det skreks och firades vilt i cirka tio minuter där borta i Åkersberga ska jag säga! Gick och la mig vid fyra och sov på golvet fram till halv elva då jag och Martini segade oss upp och begav oss hemåt. Efter det blev det en golfrunda med farfar. Så nu blir det duschen och sen sova tror jag nog.

I See You Driving 'Round Town



Helg! Äntligen! Både onsdagen och torsdagen kändes som fredagar vilket gjorde slutet av veckan olidligt långt.. Men nu är det äntligen helg! Firade det med att åka in till stan med Soldat. Fick med mig en Jack Daniels-tröja som ska klippas om till linne och ett par efterlängtade hängslen. 

Nu sitter jag och trycker i mig godis men ska nog sova snart. Imorgon startar vi dagen med en ca 6 mil lång cykeltur.

Sol, Plugg, Sol, Träning, Plugg


De senaste dagarna, sen förra onsdagen, ur instagramvinkel. Promenad med mamma och fina blommor, har fått dille på stekt ägg, spelat massa golf, njutit av värmen, kollat film, varit busigt och haft fötterna på sätet, ätit middag i solskenet, solat mina (fortfarande) bleka ben och kommit fram till att vänta på bussen är inte så jobbigt när det är sol och varmt.

Jag är något bättre på att uppdatera på instagram än här på bloggen så kolla: miickiish

Frihet



Jag vill vara fri
Jag vill springa barfota genom gräset
Jag vill snurrar runt, runt med vinden i håret, solen i ansiktet och armarna rakt ut
Jag vill göra spontana utflykter till små undangömda platser
Jag vill sitta på bryggan med fötterna i vattnet och bara sitta
Jag vill filosofera i solen hela dagen
Jag vill vandra flera timmar i skogen
Jag vill göra precis vad jag vill, utan en massa måsten som drar i mig
Jag vill vara fri

"Jobb" I Solen



Sitter ute i solen och "jobbar" svenska. Har suttit här i femtio minuter åtminstone så det är väl dags att göra något mer än att öppna ett word-dokument kanske.. Vi hade orientering i skolan idag. Fy bubbelgum! Gick rakt åt fanders men kom in i mål tillslut i alla fall, med två skavsår och en blåsa som bonus. Det var ju också troligen den sista orienteringen jag någonsin behöver göra så.

Nu SKA jag jobba svenska!

Flower



Jag känner att mitt fotosug börjar komma tillbaka igen! Det har legat i dvala ett tag nu men idag var jag ute och fotade mina kära småsyskon när de sprallade runt i högsommarvärmen.

Däremot har jag inte pluggat så mycket svenska som det var tänkt att jag skulle..

Ur Arkivet







En liten bildbomb med bilder från tidigare i år.

Silence, Welcome




Har spenderat i stort sett hela helgen på golfbanan. Nu är jag sjuukt trött. Ska nog gå och duscha och sen sova. Ovan har ni ytterligare några bilder från Grönan

Så Mycket Tankar

Tankar som snurrar snabbare än vinden blåser i en orkan
Tankar som i ena sekunden inte betyder något
Tankar som i andra sekunden inte går att släppa

Jag vill uttrycka mig
Jag vill skriva ner dem
Jag vill skrika ut det till världen
Jag vill fota och låta mina känslor lysa igenom
Jag vill rita en bild som rör hela världen till tårar

Men tankarna snurrar vidare
Och innan jag hunnit fånga dem
Innan jag hunnit pränta ner dem någonstans
Innan jag hinner uttrycka dem
Innan jag hinner beröra någon
Så är de borta igen

Som ett löv för vinden
Som en tanke i en orkan

Swingin' It



Jag är sjukt trött.. Sitter just nu och redigerar lite bilder från Grönan men ska nog gå och sova snart. Idag har jag käkat lunch med min underbara farfar på restaurang, hjälpt farfar att fixa inför ett vernissage imorgon, fikat lite med Katta, farfar och syskonen i Bro, stått på golf-ranchen några timmar, ätit pizza till middag och hängt framför Let's Dance med familjen. 

Imorgon blir det ytterligare några timmar på ranchen med farfar innan vi beger oss in till stan och fixar lite till inför vernissaget och sen håller vernissaget. Kom gärna förbi om ni har lust! Immanuelskyrkan i Stockholm från kl 17, det är tavlor min farmor målat.

Nej, nu ska jag sova! Sorry för tråkinlägget men har lite bloggtorka..

If You're Lost And Alone Or Sinking Like A Stone



Idag har allting varit tungt, grått, störande och allmänt jobbigt. Orkade inte hela skoldagen och åkte hem till mamma och sov en timme istället. Eftersom allt fortfarande var nere i botten gick jag ut och gick i nästan två timmar med mamma. Sen ljusnade min horisont.

Tack Kompis!



Tack! Tack för att du får mig att skratta när resten av livet bara är jobbigt och grått!

You are my sunshine, soldier!

Summer In The Air





Hade konditions- och styrketest på idrotten idag.. Roligare har man väl varit med om. Men lyckades sova en timme en stund efter att jag kom hem.. Först drygt tio minuter i en stol ute på baksidan men det var så mycket moln så det blev ju kallt så fort solen gick i moln, då gick jag och la mig på mattan i vardagsrummet där solen lyste in. Varmt och skönt och den kvarten jag hade planerat att ligga där blev på något sätt 50 minuter..

Om typ en och en halv timme ska jag cykla till innebandyn! Det betyder en mil (ungefär) cykling först sen en timmes innebandy och sen får vi se om jag cyklar hem eller om jag tar cykeln på tåget.. Riktig träningsdag!

God Natt!

Är så sjukt jävla trött...

Underneath The City Lights




Träningsvärk, trött och inget plugg! Jag njuter så länge det varar. Till imorgon med andra ord.. Måste plugga svenska imorgon och dessutom fota.. Men bara två skoldagar till den här veckan sen är det långhelg! Har lite beslutsångest angående hur den ska spenderas.. Får nog slå en pling till mamma och rådgöra med henne.

Lättnad



ÄNTLIGEN! För en halvtimme sen skickade jag äntligen in mitt samhällsarbete. Är faktiskt riktigt nöjd, känner att jag har gjort allt jag kan. Jag har ju i stort sett satt allt annat åt sidan den här veckan bara för att skriva det här. Nu är det bara att vänta och se om allt slit har lönat sig.

Dessutom har jag idag hunnit med en fyra mil lång cykeltur så jag förväntar mig träningsvärk imorgon eftersom jag var ute och sprang igår också. Är riktigt sugen på att komma igång med träningen igen nu!

Men ingen rast och ro, nu måste jag städa badrummet innan jag ska läsa i min engelskabok som ska vara utläst imorgon...

Sunday Morning



Sitter och äter frukost, behöver verkligen hitta något så jag kan variera mina frukostar lite..

Idag måste jag göra det sista på min samhällsuppsats, 12 timmar kvar till deadline. Hade tänkt att jag skulle vara i stort sett klar igår men det blev en spontanare och jag drog iväg till Linus, där det var lite annat folk också. Det var ju en flopp om man säger så, jag, Milia och Alicia drog därifrån vid tolv så jag var hemma vid ett igen..

Nu ska jag jobba! Hoppas ni har en något roligare söndag!

Nu Är Du Inte Mer Än Ett Minne

En flyktig tanke
Ett namn på datorskärmen
En kontakt i telefonen

Nu är du inte mer än en bil på parkeringsplatsen

Some Nights I Don't Know What I Stand For



Snart är jag klar med min samhällsuppsats! Så länge får ni lite bra musik

Would I Lie To You Baby?




Två bilder från gårdagen

Graflektion, lunch hemma, fotolektion på Grönan, UB40 konsert med underbaraste Martina. En alldeles perfekt fredag!

Snart.. Snart!



Gissa vad jag har gjort idag! Japp, skolan och sen jobbat på mitt samhällsarbete... Men snart är det över! På söndag ska det lämnas in och jag är snart klar och sen slipper jag tänka på Bosnien på ett tag, ska bli så skönt så ni förstår bara inte. Dock är det kanske dags att börja läsa engelska boken som man ska ha läst ut till på måndag?

No Time



Jag vill träna..

Inspired



Usch, samhällsjobb är allt som tar upp min tid just nu.. Jag som har sådan inspiration till att rita eller fota. Jag som bara vill umgås med mina kompisar och slappa i solen. Jag som bara vill sitta på en uteservering och snacka i timmar. Jag som bara vill träna tills jag känner att kroppen är helt slut. Jag som bara vill göra allt annat än skolarbete..

För övrigt ser man på den här bilden hur alla mina sommarfräknar börjar leta sig fram i ansiktet

These Arms Of Mine

Tjobaloba! Eftermiddagen har spenderats på mattan i vardagsrummet med en massa plugg. Roligt värre.. eller? Nu drar jag i alla fall iväg och spelar lite innebandy, hoppas det ska funka trots de andningsproblem jag fick på idrotten tdigare idag..

Plugg..Plugg.. Och Plugg..



Det är så sjukt mycket plugg nu, känns det som i alla fall. Egentligen har jag nog bara en stor samhällsuppsats som ska in på söndag som jag egentligen borde ha kommit mycket längre på och sen ska jag läsa ut en engelska bok till nästa vecka. Har dessutom muntliga nationella i engelska på torsdag. Summan av kardemumman är väl i alla fall att jag i stort sett inte har tid för något annat än plugg just nu. Ska unna mig att åka iväg och spela lite innebandy imorgon men annars blir det plugg hela dagen, idag har jag ägnat alldeles för mycket tid till annat som böcker och ishockey..

Dags att sova och hjärnan!

Life And Dreams


Carry On



Dålig uppdatering, jag vet, men ibland kommer livet emellan. Just nu känns det som att livet kommer emellan mig och allt annat. Emellan mig och alla man vill umgås med. Emellan mig och träningen. Emellan mig och skolan.
Men det kanske är så det måste vara ibland?

Duktig Tjej!



Idag har jag spenderat mycket tid med mitt samhällsarbete och faktiskt fått en del gjort! Känner mig ganska duktig, men börjar och känna en del ångest över att jag inte börjat tidigare.. Idag har jag ju nämligen bara fått de lättaste delarna gjorda.. Sen ska jag börja analysera och tänka hit och dit och då blir det jobbigt.

Nu vänder vi blicken tillbaka mot skolarbete, samhällskunskap och Bosnien!

I Put One Foot In Front Of The Other


Dance Walk



Haha, de ska gör det här i Stockholm i juni. Snacka om att jag och Milia ska hänga på!

En lista i kvällningen

Vilken är din favoritfärg?
Får man säga svart eller vitt? Annars får jag väl säga röd

Prickigt, rutigt eller randigt?

Rutigt på skjortor annars randigt

Vilken parfym använder du?

Wild Pearl av Naomi Campbell, ljuvligt

Ditt favoritläppstift
?
Har så mycket färg på mina läppar naturligt så läppstift är inte min grej rikitigt

Har du någon gång haft matångest, hur är det idag?
Nej, inget allvarligt

Vad använder du för underkläder?

Oftast snygga, alltid bekväma

Dina bästa skönhetstips?
Tycker du själv att du ser snygg ut så kommer andra också tycka det

Vad använder du för eyeliner?
En flytande från Isadora

Vilken är din finaste klänning?
En svart/vit volang med spets från Brigthon


Vilken är din favoritbok?
Himlen börjar här, fantastisk bok. Annars har jag läst så mycket böcker att jag omöjligt kan välja en

Vad äter du för vardagsfrukost?
Fil med flingor, typiskt svensk

Vad spenderar du helst en ledig dag med?
En långsam frukost. Fika i solen och härligt sällskap

Hur lång är du?

166 ungefär

Roligaste skolämnet?

Grafisk kommunikation, utan tvekan 

Hur många relationer har du haft i ditt liv?

En som faktiskt betydde nåt 

Får vi se en bild på dig osminkad?



Tycker du om disneyfilmer?

Nej, jag älskar disneyfilmer! Lejonkungen är en av dom bästa filmerna jag vet 

Hur var ditt första hångel?

I hans soffa med en kille som gav mig fjärilar i magen. Mysigt, men mer än så blev det inte


Om du bara fick äta en färg på mat för resten av ditt liv, röd, grön, beige, gul eller blålila, vilken skulle du välja då och varför?

Röd, finns mycket gott som är rött

När grät du senast?

I förrgår när jag tittade på Bron till Terabitia

Vilken är din favoritstad i världen?

Stockholm eller London, svårt val

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med hos dig själv?

Det brukade vara mina överarmar, nu vet jag inte riktigt.. måste kolla sen

Vad faller du för?

Självförtroende utan att bli spydigt, charm och fina ögon

Och vad tror du att andra faller för hos dig?

Ingen aning.. Kanske att jag inte är som alla andra, men det är inget jag skulle falla för hos mig..

Och till sist – vad
önskar du just nu?
Någon att mysa med, dela filt med. Någon som värmer upp sängen när det är kallt. Någon att vakna upp bredvid på morgonen. Någon man kan vara nära utan att behöva ta massa ansvar och visa engagemang.


Du

Och precis när jag trodde jag hade lyckats radera dig ur minnet,
Precis när jag trodde jag skulle slippa må dåligt på grund av dig,

Så plockar jag fram dig igen
Fast jag vet att jag bara gör mig själv illa..

Sömnbrist..



Vilken sjukt härlig valborg! Den bästa hittills skulle jag tro! Både det ena och det andra hände, det mesta utan bildbevis.. I dag har jag lyckats tillbringa 3 timmar på golfbanan trots att jag sovit MAX 2 och en halv timme sen igår morse..

Skulle egentligen behöva plugga nu men vi får se om jag orkar.. kommer totaldäcka ikväll när det är sovdags i alla fall..

RSS 2.0