< Till bloggens startsida

Valborg



Sitter med beslutsångest och försöker bestämma vad jag ska ha på mig ikväll.. Lutar mot röda byxor i alla fall. Valborg firas iår i Bålsta/Skokloster. Anledningen till min fina gest på bilden är att jag är totalt osminkad (inte så ovanligt) och kameran gör att jag ser sjuk ut.. Milia ska sminka mig sen innan vi drar. Åker till Milia om en timme typ innan dess ska jag väl packa och kanske slänga i mig någon lunch.

Hare!

Titleist




Dagen har spenderats på en av golfklubbarna i området. 5 timmar varav 3 timmar var på ranchen med en massa träning för att få ordning något mer på svingen. Det går sakta men säkert framåt. En del av tiden spenderades också i golfshopen med mycket snack hit och dit om klubbor och fick även med mig en golfkeps. Sådana här dagar har jag dock inte så mycket att skriva om då eftersom troligen inte särskilt många av er är så intresserade av min obefintliga golfkarriär..

Taggar för valborgsfirande imorgon!

I'm Down But Not Dead



Inspiration från Tumblr
Färg
Svartvit

Mycket Golfsnack


Bild på cheesecaken från igår, mumsigt värre!

Idag har jag var rätt seg men tog mig ändå hem till pappa och sen åkte jag iväg till golfbanan med farfar en stund och stog och slog lite på rangen. Var kul att få komma ut med farfar och få tips och träning. 

Imorgon blir det till att åka till en golfshop för att snacka med nån av farfar kompisar om klubbor och grönt kort-kurser. Sen ska vi nog åka och slå lite också skulle jag tro.

Dance Fucker Dance



Vilken filosof jag ser ut som..

Kom hem för ett tag sedan. Det var jättetrevligt verkligen!
Men nu är jag så trött att jag somnar över tangentbordet snart..

God Natt!


Dirty Dancing



Yello people!

Nu är jag i Lapplands Väsby, ska på tjejmiddag hos Elin ikväll, ska gå om typ 40 min. Igår var jag i alla fall på teater/musikal med mamma och mormor. Vi såg Dirty Dancing och det var AWESOME! Innan dess åt vi middag på restaurang, riktigt mumsigt. Sen när jag skulle gå från bussen hem så var det typ 200 maskar på vägen, nästan i alla fall! Så hela vägen var som en hinderbana där det gällde att inte trampa på maskarna.. Mysigt värre..

Nu ska jag dricka lite apelsinjuice och sen ska jag byta om och kolla hur jag ser ut i facet innan jag går.

Tar En Snabbis

Kom hem från skolan för typ 20 minuter sen. Nu ska jag dra i mig en kopp te, byta om och sminka mig sen drar jag in till stan och möter upp mamma och mormor. Ikväll blir det Dirty Dancing på China teatern. Mys!

Sovmorgon



Nu springer jag iväg till en kort dag i skolan efter att ha haft en underbar sovmorgon. Ikväll leker jag som sagt målvaktstränare

Hörs senare!

Same Old Same



Längtar snart ihjäl mig till sommaren. Känns som att livet går i samma hjulspår i en cirkel.. Tror att en sommar med lite händelser och ett avbrott i vardagen kan göra det lite bättre. Är skoltrött och känner hur det påverkar att jag bara skjuter upp det plugg som borde göras nu. Det var i alla fall skönt väder idag! Tummen upp för det!

Laddar upp för att leka målvaktstränare imorgon också..

Hur Mår Du?

Vad svarar man?
Vad svarar man när man inte vet själv?
När livet ena sekunden är svartare än den mörkaste vinternatt
Och nästa sekund så ljust så att det slår prickar framför ögonen
Sådär som det gör när man tittar rakt in i solen en våreftermiddag?

Livet går hit och dit
Jag har inget svar
Eller bara ett tillfälligt svar

Men just nu är det ljust
Man ska ta vara på det

När Livet Är Sådär Härligt



Varmt väder. Flera timmar spenderade med näsan begravd i en bok. En kopp te i solskenet. Mycket bra att se fram emot. En bra dag!

The Song Of Your Heart



Sorry för sjukt dålig uppdatering men så är det ibland. I fredags var jag i skolan till strax efter tre och efter det åkte jag direkt hem till mamma och såg till att umgås med dem. I går spenderades hela dagen med Peter (min bonuspappa, mammas föredetta, det är inte så konstigt som det låter..). Det blev chill, vindruvor, godis, chips, dipp, grillad kyckling, potatissallad och massa film. Kom hem på kvällen och var så trött så jag var nog bara uppe max en timme innan jag gick och la mig. Nu sitter jag och käkar tacos till frukost/brunch. Sen får vi se var dagen för oss idag..

I Sista Sekunden



Mina ben är så sjukt trötta nu så jag skulle mer än gärna bara lägga mig och sova i några dagar men det går inte för sig.. Cyklade idag också, en bit över två mil, men med pappa vilket betydde att farten var betydligt högre och dessutom var jag redan trött i ben och knän så nu känns mina lår som stockar.. 

Har i alla fall precis gjort klart mitt fotomontage som jag har redovisning på imorgon (blev inte alls nöjd dock..) och nu ska jag se till att jag kan mitt tal som jag också har redovisning på imorgon. För övrigt så skrev jag klart talet igår.. Nej, nej inte alls ute i sista sekunden med typ allt just nu

Tankar Om Kvällen

Du är överallt
Du är ingenstans
Jag vill minnas
Jag vill glömma
Jag vill gå vidare
Jag vill stanna kvar
Du äger mina tankar
Jag flyr in i musiken
Men till och med där gör du dig påmind
Där, där jag annars kan glömma allt

Life Is A Highway



Usch, jag är så sjukt trött just nu! Men jag måste verkligen plugga lite till och sen måste jag städa lite. Har bara lust att gå och lägga mig, nu.. Det är bara att kämpa på!

Tell Me What You Know About Dreaming


Ph by Me

Bara för att mitt liv just nu känns helt uppochner och färglöst..


Idag har det varit en bättre dag än igår, som var väldigt deppig egentligen utan anledning, men jag har haft bättre dagar. Hade samhällsdag i skolan halva dagen, åtminstone föreläsningen av statsrådet från arbetsdepartementet var intressant. Eftermiddagen ska tillägnas städning och plugg. Så kul!

Come Break Me Down



Mitt good flow är över.
Utan förvarning.
Jag är förvirrad, osäker, trött, sur på det mesta och fräser åt de flesta.

Värme, Fotboll Och Cykling


Ph by Me

Äntligen lite värme! Kunde gå utan jackan från bussen och var sedan ut på baksidan i nästan två timmar med bara tjocktröja, så himla skönt! 

Var en lugn dag i skolan sedan hem och tvätta av cykeln och spela lite fotboll med brorsan. Om en halvtimme cirkus ska jag iväg och cykla lite med Katta och Pysse, till Kungsängen och tillbaka (nästan 2 mil). Snart dags att byta om.

In The Middle Of The Forest


Ph by Me

Ännu en bra dag, är nog inne i ett good flow just nu. Gick upp vid halv nio imorse, åt frukost med familjen och gick och tog en powernap på 40min, var ju så sjukt trött. Senare kom i alla fall Martina så fotade jag henne lite ute i skogen för en skoluppgift och sen satt vi i flera timmar och pratade minnen, drömmar,livet, döden, rymden och Brighton. Åh vad jag älskar att ha sådana deeptalks!

Produktiv



Idag är nöjd med dagen. Inte för att den varit särskilt enastående rolig direkt men däremot har jag haft fina strumpor på mig (som ni ser ovan), fixat en ny header, gjort skolarbete, hjälpt till med middag och liknande och städat på mitt rum. Så nu kan jag utan dåligt samvete kolla ett avsnitt av Grimm.

Ny Header

Kände att det var dags för en ny. Vad tycks?

Uppdatera sidan om ni inte ser den

I Just Wanna Be Like One Of Those


Har inte lyft ett finger åt mitt rum som ser ut som att jag har haft en hemmafest eller ett bombnedsläpp.. har däremot pluggat lite på mitt samhällsarbete. Stolt!

Ooops..

Insåg just att om någon framtida pojkvän till mig skulle kolla igenom mina bilder från min webcam så skulle han troligen göra slut med mig ganska på en gång.. Finns så sjukt fula bilder på mig där.

För Det Var Du Som Fick Min Fallskärm Att Vecklas Ut




Två snabba och suddiga bilder på min nya (älskade) hombre, som jag har lärt mig att det heter när det är blondt. Inte dipdye utan hombre.

Kvällen igår spenderades framför datorn med Game Of Thrones, såg allvarligt talat 5 avsnitt. Så nu är jag ikapp avsnitten från USA. Idag ska jag försöka städa på mitt rum, plugga lite och glömma att det är flera centimeter snö ute..

Ursäkta?!


Ph by Me

Vad fan hände där?! Jag ville ju ha sommar, inte mer vinter!

Är i alla fall två plusgrader, det kanske försvinner igen?

Ångest..

Trött så ut i helvete.. Halsen krånglar.. Vill helst av allt bara sova några dagar.. Vill träna.. Har inte gjort något skolarbete trots att jag borde gjort det.. Nu får det bli lite Game of thrones

Fredag Den Trettonde


Ph by Me

Idag är det fredag den trettonde! Otursdag! Dock brukar jag lyckas ha otursdagar på en massa andra dagar och aldrig på fredag den trettonde, så jag är inte så orolig.

Igår färgade jag dipdye! Det blev asnice. Blev bara blondt men vi får väl se om det blir någon mer crazy färg någon annan gång. Jag ska försöka fota det sen så får ni se.

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag ägna en del av dagen åt att plugga, har en sjuk ångest över att jag inte har pluggat nåt alls på lovet..

10 To 1



10 saker jag tycker om:
Skratt
Att vara glad
Solsken
Värme
Musik
Att resa
Mina vänner
Kramar
Att sova
Dagdrömmar

9 saker jag tycker mindre om:
Att vara flummig själv
Att vara uttråkad
Att tvingas sitta inne när man bara vill ut
Att vara på dåligt humör
När pengarna tar slut
När jag har värsta teckningsidén men inte kan få ner den på papper
När man inte har något att ta på sig
När det känns som man ser ut som en luffare
Att sakna någon

8 bloggar jag läser:
Dailydose
Billytilly
Hofh
Impashion
Lejonhuvud
Pretty Damn Cool
Franky
Brutal Weapons



7 saker jag vill göra i framtiden:
Resa
Jobba som volontär
Bada i en fontän
Vara lycklig
Jobba med något jag älskar
Vara nöjd med mitt utseende
Klappa ett lejon

6 filmer jag tycker om:
Burlesque
Lejonkungen
Gladiator
Sagan om ringen
Blue Valentine
Draktränaren

5 saker jag är rädd för:
Att bli övergiven
Trånga utrymmen
Att gå själv ute när det är jättemörkt
Att leva utan att leva
Att misslyckas



4 ord som beskriver mig:
Galen
Maskerad
Lojal
Iaktagande

3 saker jag ser fram emot:
Sommaren
Min 18-årsdag
Studenten

2 snygga kändis-killar:
Ryan Gosling
Channing Tatum

1 bra låt:
Teenage Dirtbag



Take A ChillPill


Ph by Me

Kista med härliga Elin och resande. Ja, det var dagen det. Förutom de timmarna jag spenderade med Elin har jag mest bara åkt tåg och buss idag. Åkte först till Kista sedan därifrån hem till mamma för att bara vända och sedan åka till pappa. Skulle egentligen åka direkt till pappa från Kista men tror ni inte jag glömde min laddare hemma hos mamma.. Så jag blev tvungen att åka hem igen.

Nu kommer Milia snart så ska vi bara myysa och chillaxa hela kvällen, blir trevligt.

Goder Morgon!


Ph by Me

Tjolahopp! Idag är jag (för tillfället) trött men glad. Hoppas att det glada håller i sig. Jag har precis ätit lite frukost, sitter med det sista av mitt te kvar och ska snart släpa mig upp till duschen. Idag bär det av till Väsby för att umgås med min käre mor. Hade tänkt åka så snart som möjligt så nu är det dusch-tajm!

T-shirtar Och Cykelbyxor



Ph by Me

Konstigare rubrik får man ju leta länge efter så här kommer en liten förklaring:

Jag har precis provat ett par cykelbyxor eftersom planen är att jag ska cykla Vätternrundan med Katta senare i år. Inte kommer jag ihåg när det är eller hur långt det ska cyklas, men cyklas ska det. Så nu ska jag bara tvätta av cykeln och hoppas att den är i någorlunda skick så är det dags att börja cykla sen.

Idag funderar och fantiserar jag dessutom om att klippa lite i en t-shirt och sedan rita på den, i stort sett designa en egen alltså. Dock glömde jag pennorna hos mamma och jag vet inte om jag har någon t-shirt här som jag vill använda. Jag vet däremot att jag har en hos mamma och ska dit på onsdag så det får bli till att fundera fram till dess.

Sen är det också påsklov på riktigt nu! Skönt, skönt, dock måste en del plugg och annat göras så nu ska jag läsa igenom mitt tal så som det ser ut just nu och se vad som ska läggas till, tas bort och ändras.

No We Wont Fade Into Darkness



Ph by Me

För er som inte tittat: Ge Betner Direkt en chans! Är riktigt intressant med inslag av humor.


Nu är jag i alla fall hemma i Bro igen. Gårdagen var som sagt riktigt lugn. Idag har jag däremot varit en sväng i centrum med mamma innan jag begav mig hem till farbrorn min där hela närmsta släkten/familjen var samlad. Det blev skogspromenad, bus och stoj med kusinerna, god mat och ännu godare fika. Nu är jag helt slut dock. Funderar på om jag ska titta på Once Upon A Time nu eller om det får vänta till imorgon.. Ska i alla fall göra mig iordning och krypa ner under täcket nu. God natt!

Betner Direkt

Kom hem för en halvtimme sen, cirkus. Nu ska jag dock bänka mig framför tv:n och Betner Direkt på 5:an. Uppdaterar efter det!

In A Quiet Place



Ph by Me

Idag har jag spenderat dagen med att göra absolut ingenting. Wordfued, sovit, druckit mjölk, ätit gröt, tittat på serier och film. Skönt med sådana dagar också

Wishlist Of Today


Ph by WeHeartIt

Jag vill pierca mig. Jag vill tatuera mig. Jag vill färga dip dye. Jag vill ha sommar. Jag vill vara på toppenhumör..

Glad Påsk!


Ph by Me

För er som har missat det så var det påskafton idag, så glad påsk! Det firades i alla fall med godis, påsklunch och lite påskpresenter (två skissblock, en skrivbok och ett dansspel till PS3:an). Over all: en mysig dag!

Hoppas ni också har haft en mysig och trevlig påskafton!

Flowers And Candles






Ph by Me, från igår

Gårdagen, natten och förmiddagen spenderades med mycket skratt och härligt snack hos Milia. Nu befinner jag mig i Väsby hos mamma och imorgon blir det påsklunch hos mammas moster, mysigt.

PÅSKLOV!



Bara för att jag känner mig på AWESOME humör idag! Och för att det är påsklov idag! Och för att jag ska till Milia och chillaxa ikväll! Och för att livet för stunden är underbart!

Summer


Ph by Me

Skulle vara rätt nice med sommar nu..

'Cause I'm Just A Teenage Dirtbag



Så här går det när man inte har fotat på evigeheter, då blir det webcam-bilder..

Kort dag i skolan, skjuts hem, slappa hemma, dags att ta tag i plugget

Idag knarkar vi den HÄR låten

After Workout


Ph by Me

Ojdå, min mat såg inte riktigt lika lockande ut nu efter att jag har ätit den som den gjorde innan..


Har i alla fall varit och spelat innebandy en timme, riktigt skönt. Sen har jag mumsat i mig det bilden här ovan och nu ska jag sova. God natt!

Happy Day



Idag är jag glad! Snacka om humörsvägningar, från att vara allmänt sur igår till att vara på superhumör idag.. Typiskt tonåringar!

Skickar iväg ett gigantiskt GRATTIS! till min underbara Elin som fyller 18 idag! 

Nu ska jag skriva vidare på mitt svenskatal

If I Smile


Ph by Me

Ännu en dag där ingenting känns på topp, mycket sådana dagar nu för tiden. Känns som att allt går i samma rutiner i veckorna och verkligen ingenting händer. Men försöker följa en väns råd: Det är bara att bita ihop och tänka på något possitivt. Inte alltid så lätt dock..

Idag har jag lyckats skriva början på mitt svenskatal, nu ska nog ta och städa lite på rummet.

Mitt Namn Är Mycket, Och Jag Vill Ha Mer



Vart inget mer pluggande efter Grimm, inte städa jag på rummet heller.. MEN jag har skickat iväg 8 ansökningar om extra-/sommarjobb. Så ja, jag är ganska nöjd ändå. Det blir helt enkelt till att städa imorgon och plugga lite till också. Nu ska jag kolla nåt avsnitt på ngon serie och sen ska jag sova.

God natt!

Söndag


Ph by Me, från förra helgen

Den här helgen har gått något sjukt snabbt! I fredags blev det bio med Milia, såg Underworld: Awakening, den var riktigt bra. Igår åkte jag, Thanya och Martini hem till Vajsby och käkade middag och sen tittade jag och Martina också på två skräckfilmer, Shrooms och The devils backbone. Martina sov hos mig och imorse drog vi hos hemåt båda två rätt tidigt. Så nu på eftermiddagen har jag pluggat foto och engelska, går inte så bra dock och skulle verkligen vilja göra något annat..

Nu ska jag kolla på ett avsnitt Grimm innan jag antingen fortsätter plugga eller städar lite på rummet.

RSS 2.0