< Till bloggens startsida

In My Red Jeans

Stretch jeans, Criminal Damage

Japp, är sjukt sugen på ett par röda jeans. Som sagt är jag inte mycket för att följa trender utan kör mest efter egen smak, vilket kan bli lite allt möjligt.. Blev riktigt besviken när mössan jag hade tänkt köpa var helt slutsåld.. Men det är väl så att jag måste spara lite pengar nu eftersom jag lyckades tappa telefonen så att hela, alltså verkligen hela, skärmen sprack upp så nu måste jag väl antagligen betala en ny själv..
I alla fall kom jag hem från träningen för inte så längesen. Tränade ju med damerna igår så var sjukt seg på träningen idag men hoppas på att jag är piggare till i helgen i alla fall.
Det är helt klart full fart den här veckan.. I måndags var det en rätt lugn dag men sen drog det igång.. Tisdag-träning, onsdag-träning, torsdag-konsert på grönan med Martini, fredag-va med Lukas, lördag och söndag-DM med damerna. Har ju i alla fall en dags vila.. men nu ska jag snart gå och packa och sen sova så jag kommer upp vid sex imorgon, klockan sju går bussen.. Va gör man inte för att få spela med Väsby?

Why Don't You Slide?

Hela helgen har gått åt innebandyn, precis som den kommer göra nästa helg. Den här helgen var det DM med Damjuniorerna, mitt vanliga lag, nästa helg blir det DM med Damerna. Totalt sett tycker jag att helgen gich bra, trots att vi fölorade 2 av 3 matcher så är jag faktiskt nöjd med min insats. Det bästa var väl att jag fick en bra start på säsongen genom en del bra räddningar och att jag tog säsongens första riktiga straff.
Nu sitter jag i alla fall och bara tar det lugnt, lyssnar på musik bland annat. Måste nog ta något att äta också..
Imorgon är det skola igen då och på tisdag blir det träning med Damerna, kul men nervöst!
Hmm.. låter inte riktigt som den jag lyssnar på för tillfället men det bra klippet från Youtube kunde man inte sätta på bloggen..

Ryan Gosling


Knit

Monki/H&M x2/Gina Tricot x2

Riktigt sugen på att köpa något nytt stickat nu till hösten. Någon av dom från H&M blir det nog men blev sjukt sugen på den från Monki också.. Och hur snygg är inte den sista från Gina?!

Ed Hardy

Sitter och chillar med musik och brorsans Ed Hardy-keps. Allvarligt talat har jag aldrig passat i keps men jag ÄLSKAR att ha på mig det så passar på att ha det hemma när jag är själv.
Kom hem för typ 40 minuter sen. Enligt schema slutar jag 10 i 5 idag men jag har foto sista lektionen vilket betyder eget arbete och eftersom jag inte hade kameran med mig, klantigt.., så fick jag dra hem vid halv 3. Så jag kom hem vid 4 istället för halv 7, ganska skönt. Ikväll är det ensam hemma kväll så ska bara chilla, kanske kolla på någon film..
Imorgon och på söndag är det i alla fall innebandyturnering, DM. Tagga!

Internetkrångel..

Okej, vi har fått igång internet på en av datorerna men tyvärr på den jag rent ut sagt HATAR så uppdatering kommer fortsätta vara låg tills vi får igång det på den andra datorn.. Men sen ska jag försöka dra igång på riktigt!

Inspiration

Skönt att jag lägger upp sommar-inspiration nu när det snart är höst.. Jaja höst-inspiration kommer!

Blue Valentine

Såg Blue Valentine för några dagar sen, med Väsby-girlsen. Den var sjukt bra! Det är ett kärleksdrama som handlar om ett gift par (Ryan Gosling och Michelle Williams) som har ett rätt trassligt äktenskap så får man följa dom under några dagar samtidigt som man får se flashbacks till när dom var unga och träffade varandra och så. Ett filmkonsept som kunde blivit riktigt rörigt men i den här filmen är det riktigt lyckat. Absolut en film man måste se!

Livin' Young And Wild And Free

Musik som spelas varm i högtalarna för tillfället
1. Vart Jag Mig I Världen Vänder - Den Svenska Björnstammen
2. Young, Wild And Free - Wiz Khalifa & Snoop Dogg
3. Tonight Tonight - Hot Chelle Rae

Addison Gill

Gorgeous Addison Gill. Hon ser så sjukt bra ut! Sådär bara naturligt vacker
Från Ontario, Kanada, 20 år (född -92)

Back On Track

Hemma från kvällens innebandyträning för ett tag sen. Min första träning för säsongen, i ny klubb fast med samma lag och ny tränare. Förra säsongen avslutades rätt dåligt för mig, sista matchen slutade i förlust och det var rätt mycket problem inom laget vilket gjorde att jag bara var sur och trött på allt som hade med innebandy att göra när säsongen slutade. Under sommaren tvekade jag till och med på om jag ens skulle fortsätta när träningarna drog igång igen men eftersom jag ändå har spelat i åtta år så bestämde jag mig att ge det en chans till. Idag hade jag en av mina bästa träningar någonsin, trots att min prestation inte var på topp. Nya tränaren är hur bra som helst och hade inga problem med att jag inte tränar alla träningar i vecka, eftersom jag har lite längre att åka än resten av laget, och jag känner mig faktiskt taggad inför säsongen och ser nu fram emot träningarna. Så innebandy here I come (again)!
Bild från typ förra året

Converse

Jag erkänner att jag ÄLSKAR Converse.. Det är faktiskt inte ofta man ser mig i några andra skor än mina kära Converse, speciellt mina ljusgula. När jag var i England förra året jagade jag efter ett par Storbritannien-Converse som dom på sista bilden men fick aldrig tag på några så jag suktar fortfarande efter ett par sånna..

Good Night, Sleep Tight, Don't Let The Bedbugs Bite


Rucksack

Är sjukt sugen på en snygg ryggsäck men tyvärr har jag mest flugor och gamla kvitton i plånboken för tillfället. När det väl kommer pengar är det väl höstkläder som ska inhandlas, så får se om det blir någon ryggsäck inom den närmsta tiden..

Välkommen!

Då prövar jag för tredje gången att dra igång en blogg, men den här gången med lite annorlunda upplägg. Här kommer jag skriva om min vardag, innehållande bl.a. kompisar, skola och träning, men ni kommer också kunna läsa om, jag ska inte säga mode eftersom att följa trender inte är min starka sida, kläder och kanske få lite inspiration. Dessutom lär det komma upp lite musik, eftersom det är en stor del av mitt liv, och kanske lite filmtips osv.

Tyvärr måste jag erkänna att jag inte vet hur bloggningen blir de närmsta dagarna eftersom internet inte är igång hemma så jag fixar lite tidsinställda inlägg fram till på söndag och efter det ska jag försöka dra igång på riktigt!
Välkommen och hoppas att det här kan falla dig i smaken! ;)

Testing


RSS 2.0