< Till bloggens startsida

Red, Yellow and Orange

Just nu passar jag brorsan medan pappa och lillasyster är iväg och handlar. Med andra ord betyder det att jag ligger i soffan och läser bloggar via mobilen medan brodern lever rövare. Väntar på att pappa kommer hem med ett par converse till mig eftersom dom hade rea på Coop. När dom kommer hem ska jag göra mig iordning och ge mig iväg i den underbara hösten till farmor och farfar för att fota porträtt med dom. Glad att vädret är bättre idag än vad det har varit de senaste dagarna. Ser för övrigt fram emot ett underbart höstlov!

Adnan Djinovic


Afraid To Shoot Strangers

Kom hem från innebandyn för typ en timme sen. Sen dess har jag hängt upp mina kläder, ätit chokladflingor och smörgåsar.. Veckan har typ bara gått åt skolan och träning än så länge. Imorgon blir det skolan och sen träffa Lukas. På fredag skolan och sen till Väsby eftersom vi ska spela SM på lördag, tidigt på morgonen, så orkar inte åka på lördagen.. Sen på lördag blir det då SM (gruppspel med 3 matcher) sen hem till Bro och fira syrran och sen kanske kanske träffa lite tjejor och titta på 17 again men vi får se. Söndagen blir städdag och kanske lite gym, om jag hinner.
Nu ska jag alldeles strax ta en snabbdusch och sen gå och sova. Godnatt!

Floorball

Har i stort sett inte gjort någonting i helgen, inte ens bloggat.. Idag är det i alla fall innebandy som gäller. Två matcher där jag ska stå en. En mot Högdalen och en mot Duvbo, Duvbo för min del. Är inte så taggad än men  det är ju inte samling förrän om en o en halv timme så.. Har inte spelat match sen vi förlorade gigantiskt mot Tullinge dock men det kan ju inte bli sämre, även om en stor del av laget kommer bestå av 96:or. Våra matcher är precis efter varandra vilket betyder att vi bara kommer ta tio spelare från vårt lag som kör båda matcherna och resten av laget fylls ut med 96:or..
Har i alla fall börjat dagen med att kolla runt lite på internet efter ett par nya skor till innebandyn, riktiga målvaktsskor. Dock ligger alla runt tusenlappen så blir kanske inte några på stört men ganska snart är det väl dags tror jag, mina gamla är inga målvaktsskor och rätt utslitna..
Nu ska jag snart börja göra mig iordning, måste väl slänga i mig någon lunch snart också.
innebandymålvaktssko Salming Speed Goalie

Weekend!

Klockan är nu.. 10.08. För ca 40 minuter sen kom jag hem från skolan, hem till Väsby då så har hunnit åka hit också. Skoldagen bestod av 10 min glädje, ilska, förvirring och besvikelse. Så här var det: Jag släpade mig upp ur sängen imorse, stressade för att hinna med bussen. Satt på bussen nere på stationen och tittade på alla ersättningsbussar som snurrade runt där och alla vilsna människor som försökte förstå vilken buss de skulle åka. Åkte till skolan, Alex ringer precis när jag går av bussen utanför skolan och ger mig dom "glada" nyheterna att vi inte har någon graf-lektion (vilken är ungefär 2 och en halv timme lång..) på grund av inbrott. Besvikelse och ilska.. Går i alla fall in i skolan, då är ju hela vår avdelning avstängd vilket betyder att vi inte kommer åt våra skåp eller våra klassrum. Snackar med lärarna och försöker förstå vad jag ska göra. Förvirring.. Tillslut ställs alla lektioner in och jag och Alex traskar lediga iväg mot Kungsängen station. Glädje! Eftersom alla pendeltåg mellan Västerhaninge och Bålsta är inställda idag var det bara att ta ersättningsbussen till Rotebro, tåg därifrån till Väsby och sen vanliga bussen hem. Detta resulterade i att min resväg idag gick dubbelt så snabbt som i vanliga fall.. Kanske kan dom sätta in ersättningsbuss varje gång jag ska mellan Kungsängen och Väsby?
Nu ska jag i alla fall dra på mig mjukisbyxor sen ska jag plocka ur och i diskmaskinen innan jag sätter mig ner för att skriva klart min tal som ska skickas in idag och sedan kanske redigera lite bilder.. Nu är det i alla fall helg!

Time's Passing By So Quickly

Uppdateringen är sämst just nu, jag vet.. Blir liksom bara inte av, har mycket mer plugg nu än jag hade förra året vilket gör att man måste anpassa sig till en ny rytm när det gäller pluggande. Dessutom ökar jag på träningen nu: Innebandy i kungsängen på tisdagar,innebandy i Väsby på onsdagar, match på helgerna och utöver det ska det nu också bli gymmande 1-3 gånger i veckan. Så träning, skola, kompisar och pojkvän tar rätt stor plats vilket gör att datorn och bloggen hamnar en del åt sidan. Men jag uppdaterar emellan åt när jag hinner och kommer ihåg!
Så länge en awesome cover på Adeles Someone like you av Sam Tsui

Volontärresa

Sitter o kollar volontärresor till Afrika där man får hjälpa till med djur, är så sjukt sugen på att åka efter gymnasiet.. Helst skulle jag åka imorgon men finns två hakar: på de flesta resor måste du vara 18 och det är riktigt dyrt så måste ju spara lite pengar först. Så nu är det bara att se till att hitta ett jobb o jobba arslet av sig! Vill egentligen åka iväg typ ett halvår eller något men har inte hittat nåt sådant ännu, bara högst 6 veckor men det är nog bara eftersom jag bara kollat olika organisationer och inte de ställen där man bara betalar för flyg och sen bor man gratis i utbyte mot arbete, men det är ju typ ett o ett halvt år kvar minst så behöver kanske inte bestämma mig än.
Veckan har gått så snabbt, där av ingen uppdatering. I torsdags var det skola och sedan box på kvällen, igår var det skola och sen grillkväll med lite folk på kvällen (asmysigt) och idag har det varit kalas för kusinen hela dagen. Imorgon ska jag fota Martini för en skoluppgift, hon kommer typ hit vid elva så ska nog gå och sova snart..

Otursdag...

Fy fan vilken dag.. Egentligen inte så farligt men dagen började med att jag sov en halvtimme längre än jag hade tänkt så jag fick stressa igenom hela morgonen. Sedan igår så gjorde jag en systemuppdatering på mobilen och något gick fel så nu läser inte min mobil av simkortet.. Så jag kan starta mobilen och så men sen agerar den precis som om jag inte har något simkort, så jag kan inte ringa, inte smsa och inte ta emot sms eller samtal. Dessutom stannar klockan på mobilen med jämna mellanrum.. Skolan gick i alla fall bra, otursdag till trots, därefter åkte jag till Väsby för träning. Men det blev ingen träning dock.. mamma råkade titta på fel träning så jag trodde det var senare tid vilket jag upptäckte senare att det var fel så jag typ bara suttit och slappat hemma..
För att göra allt lite värre går det ju inte att ladda upp bilder heller..

Crazy, Stupid, Love

Igår var det bio med Elin, Cassi och Sara som gällde, Crazy, Stupid, Love. Riktigt bra komedi, kanske lite seg någon liten liten period i mitten men annars var den bra. Första gången jag såg något annat än typ en actionfilm på bio! Kändes lite udda men var kul. Sen är det ju aldrig fel med snygga Ryan Gosling i storformat.. (Japp, lite sådär hormonfilm på den..)


Strawberry/Raspberry

Tumblr_lp48d6qtgj1r0f74ao1_500_large
Gjorde och åt asgod lunch idag, som till och med såg ut och var rätt nyttig! Tre knäckemackor, två med avokado och havssalt och en med stekt ägg, och till de en smoothie (vaniljyoghurt, hallon, jordgubb och liite vaniljsocker). Synd att man inte får så god lunch varje dag..
Ikväll är det bio som gäller! Jag ska promenera över till Elin om någon timme eller så och käka middag innan vi drar till kista.
Nu blir det nog lite O.C. dock

Samhällskunskap

Har precis suttit på köksgolvet och ätit varma mackor, druckit te och gjort samhällskunskap. Läxan är klar nu, vilket betyder att jag i alla fall inte behöver plugga något mer i helgen.
Idag stannade jag i skolan ända till halv fem, vi slutar egentligen tio i fem men vi brukar ofta gå vid två-halv tre men idag satt jag, Julia och Alexandra kvar och redigerade bilder. Så jag hann klart med mina studiobilder som ska redovisas på onsdag så nu måste jag bara se till att göra klart mina andra uppgifter, som ska redovisas senare. Efter skolan åkte jag till Väsby, direkt till ishallen för att kolla på lillebrorsan som fick vara med när A-laget värmde upp inför match. Sedan hem och som sagt sätta sig och plugga. Imorgon är det i alla fall bio som gäller, dock vet jag inte exakt vilka som ska med men vi ska i alla fall se Crazy, stupid, love. Innan dess får jag se vad som händer, kanske en sväng ner till centrum och tror att jag ska äta hos Elin innan vi drar till bion.
Nu ska jag i alla fall titta på O.C. och ta reda på vad som gäller för imorgon!

If I Lay Here, If I Just Lay Here

Oredigerad bild från studion idag

Sorry för dålig uppdatering men har bara inte blivit av liksom.. Dagen har i alla fall rullat på bra, tillbringade fotolektionen i studion med Julia, Alexandra, Lukas, Markus, Emilia och Linus. Nästan alla bilder vart rätt random men några får man väl använda till redovisning i alla fall. Efter skolan åkte jag till Väsby, ingen träning dock utan spelarmöte istället men det var väl rätt välbehövligt. När jag kom hem failade jag med att steka ägg (glömde lägga smör i pannan...) men åt i alla fall en och en halv knäckemacka med stekt ägg på, skitgott om man då lyckas steka äggen ordentligt. Samtidigt fixade jag frukost för imorgon, en smörgås och smoothie. Är så segt att komma upp på mornarna så ofta blir det stressigt och jag hoppar frukosten så nu har jag gjort det redan så kan jag käka på vägen imorgon istället.
Nu blir det nog ett O.C. avsnitt innan jag lägger mig och sover!

Långhelg

Sorry att jag inte skrev något igår men drog direkt in till stan efter skolan och käka middag och gick på bio med Lukas och sen hängde han med hem och sov hos mig så blev liksom ingen tid. Idag vaknade vi rätt tidigt för att vara en lördag (tjugo i nio!) men låg kvar i sängen och mös ett tag. Jämt när jag sover med Lukas så vaknar jag tidigt.. förstår inte riktigt varför. Åt i alla fall frukost och tog det bara lugnt innan vi gjorde oss i ordning och begav oss  mot tåget. Lukas åkte hem och jag åkte till Väsby. Ikväll är det innebandymatch som gäller! Bortamatch mot Tulllinge, bra lag men det ska bli kul.
Nu är det ju så trevligt också så att jag har studeidag på måndag så en skön långhelg blir det. Imorgon är det match på förmiddagen, sedan hem till Bro och på måndag ska jag hjälpa till i Lukas musikvideo, jag ska spela död... Sen får vi väl se om det är något annat som händer eller om jag bara tar det lugnt i övrigt, vilket låter troligast.
Nu ska jag åka om typ en och en halv timme, men först får det bli ett avsnitt O.C.

Cowboys And Aliens

Igår var jag och såg filmen Cowboys And Aliens på bio. Den handlade verkligen om precis vad det låter som: Cowboys och Aliens. Filmen var helt okej, ingen film man nödvändigtvis behöver se på bio direkt.. Har sett bättre filmer men den var ingen B-film, så om man gillar action, cowboys och aliens så är den väl sevärd!

RSS 2.0