< Till bloggens startsida

Snyggt Från Gina

Gina Tricot



I Want To See Flowers, Not Snow..

Ph by Me
Kom hem från skolan för ganska länge sen och har nu dragit ut så länge som möjligt på att gå upp till mitt rum, för där väntar ju plugget.. Förstår inte hur det kunde gå från noll plugg till plugg varje dag? Fast det är nog bara den här veckan..
Nu har jag en dejt med matteboken och sedan samhällsboken.. Senare ikväll ska jag lira lite innebandy

Dag 3- Dagens Outfit

Vet att jag ligger efter väldigt mycket på 30dagars-fronten men som ni kanske förstått så har det hänt väldigt mycket den senaste veckan så har inte kunnat lägga ner den tiden riktigt. Här är i alla fall outfiten/outfitsen från idag, inte dom bästa bilderna men bättre än ingenting.

A Life Full Of Feelings

Trasiga relationer som tar slut. Saknaden efter någon som inte kommer tillbaka. Styrkan som minskat. Sorgen som ligger och bubblar under ytan. Tårarna som vill ut men ändå gömmer sig djupt på insidan. Skuldkänslorna när man är glad fast man borde vara ledsen. Depressionen när man är ledsen fast man vill skratta. Jorden som antingen snurrar för snabbt eller inte alls. Livet som antingen rusar förbi eller står helt stilla. Känslan av att inte känna någonting. Känslan av att bara vara helt tom inombords.

Sunday Bloody Sunday

Började dagen med kokt ägg och rostade mackor, för er som är intresserade. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning så drar jag till Kista med Elin sen. Hörs senare!

Just Some Black And White

Ph: Tumblr
Sorry för dålig uppdatering idag men har hängt med familjen hela dagen. Hjälpte mamma i cafeterian i ishallen, handlade, åkte madrass/pulka med syskonen och lite tv-mys. Klockan är bara fem i elva men jag är ändå sjukt trött så det blir nog till att sova snart..
Imorgon ska jag till Kista en sväng med härliga Elin och sen får vi se vad som händer. Nu ska jag nog avsluta dagen med lite Big Bang Theory, ÄLSKA!

27 Januari, Förintelsens Minnesdag

Fyra rätt kassa mobilbilder från dagen. Gick och tittade på ett möte i riksdagen om fiske, spelade schack på kulturhuset, såg och lyssnade på när Koffi Annan talade och tände ljus i minne till de som dog under förintelsen. Det är minst sagt varit en ganska händelserik dag, någonstans där imellan schackspelandet och Koffi Annan var vi på forum för levande historia också.
Imorgon blir en lugn dag, känns som att det kan behövas efter den här veckan..

Med Drömmar Om Sommaren

Ph by Me
Så dagen började rätt jobbigt men löste sig till slut. Jag åkte iväg till Milia som lyste upp min dag bättre än någon annan. Vi gjorde masker inför vinterbalen nästa vecka, eller började för nu ska de torka i typ tre dagar.. dessutom provade vi kläder och jag fick veta hur Milia hade planerat att styla mig. Var skönt att komma bort från verklligheten ett tag och bara förlora sig i planer på balen, drömmar om sommaren och bara tjejsnack. Vart lite allvarligt snack också som jag behövde få ur mig..
Nu ska jag se till att packa min väska för imorgon och bestämma vad jag ska ha på mig innan jag lägger mig i sängen och avslutar dagen med lite Gossip Girl. Imorgon blir det äventyr med skolan..

Should It Be So Hard To Sleep?

Ph by Me

Mindre än fem timmars sömn inatt, vi kan förvänta oss en energikrash ikväll.. Just nu är jag relativt pigg men det lär bero på att jag aldrig sov så pass länge att jag gick ner i djupsömn..
Så jag vet att jag nu har 3 stycken 30dagars-inlägg som ska ordnas så ska försöka beta av några idag. Är hemma från skolan idag, på grund av vad som hänt vilket jag kan gå närmare in på när det inte ligger så nära, men ska till Emilia senare för lite glädje och uppmuntring. Så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera.
Nu ska jag kolla ett avsnitt Gossip Girl innan jag hoppar in i duschen.

How Did This Happen?

Ph: Me

Tankarna snurrar. Världen snurrar. Borde sova men kan inte slappna av.

Sorry för allt deppmode men idag har jag all rätt att vara nere..

Försöker Förstå

Ph: WeHeartIt


Försöker förstå att du inte kommer tillbaka
Försöker förstå att du som alltid funnits där inte finns längre
Försöker förstå att du redan tagit ditt sista andetag
Försöker förstå

Saknar dig redan

With Life And Death In Mind

Mitt liv snurrar väldigt mycket just nu och allt går upp och ner.. Idag sjönk jag efter öppet hus ner på botten och mår nu inte alls bra. Därav kommer 30dagars-inlägget troligen upp imorgon istället för nu ska jag åtminstone försöka få lite sömn och inte låta allt det mörka ta över

Let's Go Scare Some Children Away

Ph by Me



Tio minuters matte, en timmes programråd, nervös samhällslektion, relativt god lunch och ganska rolig skridskoåkning, det var min skoldag idag. Så kom hem för ungefär en timme sen och om två timmar så åker jag tillbaka till skolan igen. Ikväll är det öppet hus så vi är där så inte skolan är helt tom. Desvärre lyckades vi nog skrämma bort en hel del av de som var på vårt öppna hus i höstas så vi ska väl försöka att vara lugnare den här gången men man vet aldrig när min klass är inblandad.. Nu ska jag i alla fall gå ner och umgås lite med min kära familj innan jag åker. Dagens 30 dagars-inlägg kommer upp ikväll!

Lista

Sneakpeaks på två av mina senare verk
Hittade den här listan hos Bokkei, och tyckte den kunde vara lite kul!


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För tio år sen var jag.. 7 och ett halvt.. så jag sprang väl runt och lekte, troligen med en rolig prick vid namn Patrik som då var en av mina närmsta kompisar

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Gick igenom en rätt tuff period i livet och fick reda på vilka mina sanna vänner var

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Godis, choklad, godis, choklad och.... godis. Choklad kanske räknas till godis?

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
WOW! Jag lär mig typ texter utantill på 2 sekunder så kan väl massvis men några exempel: Save You-Simple Plan, A Drop In The Ocean-Ron Pope, Behind Blue Eyes-Limp Bizkit, Chasing Cars-Snow Patrol, Dear Life-Anthony Hamilton. Ja, skulle troligen kunna fortsätta ut i oändlighet men det skulle inte bli så roligt..

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Skänka en del till välgörenhet, spara så jag kan åka på volontärresa när jag fyller 18 och åka utomlands till solen!

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Knäcker fingrarna och nacken, skjuter upp saker, kommer med dåliga ursäkter, äter för mycket godis, sitter för mycket vid datorn..

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Rita/skapa, träna, umgås med mina underbara vänner, mysa med min kära pojkvän, chilla galet med en bok och musik

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Jag skulle aldrig klä mig i en kjol, har något emot det.. eller en pälsmössa, utsvängda jeans/byxor, stormönstrad klänning eller en jeansklänning. 

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Mina ritgrejer, min Iphone, min kamera, min dator, alla datorprogram i skolan (älskar att gå media och få tillgång till alla redigerings/skaparprogram)

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
ALLA som vill! :)

I Like To Move It, Move It

Ph: WeHeartIt
Avslutade för en halvtimme sen ett skönt pass på crosstrainern, en timme blev det. Gav troligen mycket mer än långpromenaden jag tänkte gå.. CV:t jag hade tänkt att jag kanske skulle hinna klart med idag blev dock inte klart men det kan jag kanske ta imorgon istället. Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen packa för imorgon innan jag packar ner mig i sängen.
God Natt!

Dag 2- Fem Sanningar Om Mig Själv


Sanning nummer ett
Jag har flyttat relativt mycket i mitt liv, jag har totalt bott i 8 olika bostäder

 


Sanning nummer två
Jag har aldrig varit särskilt populär vilket lett till att jag inte har så extremt många kompisar i antal men de jag har betyder desto mer

 


Sanning nummer tre
Jag har och har alltid haft extremt höga krav på mig själv, det har dock blivit bättre de senaste åren

 


Sanning nummer fyra
Det här är min tredje blogg jag driver, har alltid haft viljan att skriva av mig men motivationen har gått i berg-och dalbanor, den här gången känns det bättre dock

 


Sanning nummer fem
Jag är totalt okunnig när det gäller mode och kläder. Min stil är mest inspirerad av vad jag tycker är snyggt och bekvämt men jag har aldrig varit den som håller koll på och klär mig efter trender, jag kör mitt eget klädrace.

Så, de första fem sanningarna, vi kör på en liten mjukstart så blir det mer spännande saker på de kommande dagarna med fem sanningar!

Back To Reality

 

Efter några dagars frånvaro från skolan på grund av ett och annat som händer här hemma just nu kändes det rätt bra att vara tillbaka i verkligheten igen. Har precis försökt samla tankarna och skriva ner lite argument till en debatt imorgon, gick väl sådär. Kvällen ska förövrigt bestå av lite kreativt skapande men framför allt måste jag ut och röra på mig så blir väl en långpromenad sen. 30 dagars-inlägget kommer upp senare!


Dag 1- Presentera mig själv

 

Mikaela heter jag, kallas dock Mickis av typ.. alla. Född sommaren -94 vilket borde betyda att jag är... (räknar på fingrarna)... 17 år vid det här laget om allting gått rätt till i världen. Fast någonting måste gått fel skulle jag tro eftersom jag utseende mässigt ser ut som 15, max, och är så galen så folk säkert undrar om jag inte egentligen är typ 13. Att jag är galen kan jag erkänna, men galen på ett bra sätt (hoppas jag). Om jag får välja mellan att skämta, spralla och go nuts eller att vara seriös är jag oftast hellre galen. Man behöver vara galen för att orka med livet, det är jobbigt nog ändå.

 

257268197433209705_ldarhbnl_c_large

 

Jag går andra året på gymnasiet, medialinjen på Upplands-Bro gymnasiet (UBG). Totalt älskar att jag får vara kreativ och skapa så pass mycket som vi får i skolan, skulle inte stått ut i 3 år om jag skulle gått ett helt teoretiskt program.

 

 

Utanför skolan så fotograferar, ritar och skapar jag en hel del, är väl en ganska kreativ person av mig skulle jag tro. Dessutom älskar jag att umgås med mina underbara vänner och även träning ägnar jag en del tid åt.

 

Så det var väl jag det, i en snabb summering i alla fall.
Nu ska jag titta på Gossip Girl!


30 Dagar

1.       Presentera mig själv

2.       Fem sanningar om mig själv

3.       Dagens outfit

4.       I min handväska/ryggsäck

5.       En bild som gör mig glad

6.       Mina rädslor

7.       Jag och någon klasskompis

8.       Den nyaste bilden på mig

9.       Senaste låten jag lyssnade på

10.   Innan jag dör vill jag

11.   Något jag är beroende av att ha/använda varje dag

12.   När jag blir stor vill jag

13.   Fem sanningar om mig själv

14.   Bloggar jag följer

15.   Mitt favoritsmycke

16.   Mitt favoritmotto

17.   Meningen bakom mitt bloggnamn

18.   Min förebild

19.   En låttext som betyder mycket för mig

20.   Planer/drömmar jag har

21.   Smeknamn jag har och varför jag har dem

22.   Någon som alltid gör mig glad

23.   Dagens outfit

24.   Fem sanningar om mig själv

25.   Om jag vann en miljon

26.   Fem saker jag skulle vilja ändra på mig själv

27.   En person jag saknar

28.   Just nu vill jag ha

29.   Något som är viktigt för mig

30.   Något jag aldrig kommer glömma

 

Här är 30 dagarslistan jag har satt ihop, med inspiration från flera andra listor. Sätter nog igång med första dagen på en gång medan jag väntar på att ett avsnitt av Gossip Girl ska ladda.


Live Love Laugh


Sunday

Dagen har bestått av en välbehövlig sovmorgon, pannkakor till brunch, promenad i snön, ett kort pulkaåk och ingen energi alls. Imorgon bär det av till skolan igen..
För att jag ska komma igång ordentligt med bloggningen har jag skrivit ihop en trevlig 30 dagars lista så att jag ska ha lite inspiration, får se om jag börjar idag eller imorgon..

Dags att börja igen?

Har suttit och pillat en del med designen ikväll, fått både raseriutbrott och blivit nöjd så nu får det se ut som det gör för tillfället. Funderar ju såklart på att börja blogga igen (annars hade jag knappast suttit och jobbat på designen..) nu när jag har fått en egen dator vilket betyder att jag lättare kommer kunna uppdatera.. Vi får se helt enkelt!

RSS 2.0