< Till bloggens startsida

I Miss You

 
Jag kan knappt fatta det själv. Nu sitter den där. Nu kommer den sitta där för alltid. Min fina fina tatuering. 1947 är alltså året då min farmor föddes. Hon gick bort för 9 månader sen (det var precis 9 månader på dagen när jag gjorde tatuering men det var faktiskt en slump). Det är få människor som stått mig så nära som hon gjorde och jag saknar henne mer än ord kan beskriva. Nu är hon med mej vart jag än går. Så himla nöjd.

Äntligen

 
 
 
 

 
Imorgon gäller det! Imorgon kommer min kropp prydas av min allra första tatuering. Om det blir min sista återstår att se, men för att skrämma slag på min kära släkt så troligen inte. Jag är så taggad och exalterad så jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag ska försöka sova lite nu i alla fall, om jag inte är alldeles för energifylld.
 
Bilderna går att hitta här och här

I'm Feeling Good

 
Jag vet att jag la upp musik härom dagen också. Här är i alla fall ännu mer härlig musik. För övrigt är jag typ förälskad i videon, riktigt grafisk. Efter de senaste dagarna så känner jag mig ungefär som sången också, I'm feeling good. Jag har hur som inte så mycket att skriva om, som vanligt. Jag spenderar den mesta tiden i skolan eller med vänner eller med ångest över att jag inte tränar så mycket som jag borde samtidigt som det känns som att det helt enkelt inte får plats i livet just nu. Ser i alla fall fram emot helgen. På lördag blir det middag och utgång med folk från klassen, trevligt värre. Annars får vi se vad som händer. Kanske får ta och bakishänga lite med någon på söndag.. Nu ska jag göra en kopp te, mums! 

Don't Worry About A Thing

 
Härlig musik såhär på kvällskvisten.
 
Ännu mer härlig musik

Wanderlust

 
Bilder från London, Brighton, Lewis och Seven Sisters, från när jag var på språkresa i Brighton 2010.
 
Idag längtar jag något sjukt tills jag tagit studenten. Jag har en sådan energi i kroppen nu för tiden. Inte så att jag hoppar runt hela tiden, snarare tvärtom eftersom jag har spenderat större delen av helgen i sängen. Men jag har sådan lust att göra något helt annat än att plugga på något helt annat ställe än i Sverige. I över ett år har jag längtat efter att få ge mig ut på en volontärresa. Åka till ett helt främmande land och känna att man gör något för världen. Det är en dröm som jag en dag SKA uppfylla. En dag SKA jag åka på volontärresa. Men samtidigt känner jag en sådan brinnande lust att åka iväg till London och bo och jobba där i ett år eller så. Självklart behöver inte det ena utesluta det andra men skjuter man upp saker är det lätt att det inte blir av. Hur som så vill jag så gärna bara åka iväg. Det är bara 7-8 månader kvar till studenten, det kommer gå snabbt men just nu känns det som en mindre evighet fram tills dess. Inte kommer jag kunna åka någonstans direkt efter studenten heller för jag kommer troligen vara mer eller mindre pank. Så än så länge får jag nöja mig med att drömma men jag har så himla mycket energi och känner mig så konstant rastlös i själen (oavsett om den finns eller inte). Jag vill åka nu!
 
Not all who wander are lostHow am I Gonna Keep Myself Away From Me?Idag vaknade jag nästan på rätt sida av sängen. Humöret har varit klart bättre än häromdagen även om det kunde varit bättre. Jag har i varje fall bara varit i skolan och socialiserat med min familj. Meningen var att jag skulle läsa min engelskabok när jag kom hem. Men kreativiteten tog över och när jag tog fram kameran för att fånga de underbara skuggorna på min bok så vart det några bilder till och sen hann jag bara läsa en sida innan familjen kom hem. Känner att jag inte har så mycket att skriva om, det händer inte så mycket. Med känslor som springer fram och tillbaka genom huvudet så kan ni kanske få en liten poetisk tanke om dagen. Fast bara om ni har tur.

Dagar När Solen Inte Lyser På Himlavalvet

 
Har varit på riktigt dåligt humör idag. Vaknade på helt fel sida av världsaltet. Försökte snurra tillbaka världen men det gick väl så där. Mot slutet av skoldagen gick det i alla fall att dra lite på mungiporna utan att hela huvudet höll på att spricka av motvilja. Fick en stor vit Toblerone av Sheldon också, TACK! Den fick i alla fall min tänder att tänka på något annat. Just nu sitter jag mest med ångest över att jag inte är ute och springer bort Tobleronen, samtidigt som jag inte gör ett skit för att lyfta på arslet.

Stories


Something To Have In Mind


Instagram Och Sådana Där Läxor

1) Äcklig spindel på vår altan 2) Mumsig räksallad på fotografiska igår 3) Svenskalektion med Strindberg 4) Fika på graflektionen i fredags

Några bilder från instagram utan någon som helst kronologisk ordning. Medan bloggen fortsätter med kass uppdatering så fortsätter skolan med nästan alldeles för mycket uppdatering på läxfronten. Inte mer än att man klarar av det, men man ska ju hinna med resten av livet också. I alla fall sitter jag med en engelskaläxa just för tillfället, därav min låga sinnesstämning. Fast jag hade ju kunnat få den avklarad redan i fredags men det var annat som kom emellan och så vidare. Nu gör jag den i alla fall. Dags att sova snart dock och jag har bara gjort hälften. Men nu lär ni har tröttnat på att jag snackar läxor så nu ska jag göra klart den istället och sen sova. God natt!
 
PS. angående förra inlägget så var det en tillfällig dipp i livet som är över nu, så låter inlägget stå för min dåvarande sinnesstämning bara

Douchebag


RSS 2.0