< Till bloggens startsida

One moment

If you had one shot, one opportunity, to seize everything you ever wanted
 
One moment
 
Would you capture it?
Or just let it slip?

One Ring To Rule Them All

Det vart en veckas bloggpaus medan jag försökte reda ut vissa jobbiga saker i livet och jobbade min sista vecka som kommunarbetare. Efter två dagar med inlägg av fest och krök så mår jag som jag förtjänar idag. Så dagen planeras att spenderas i soffan och på balkongen. Just nu: bakisfilm i form av Sagan om ringen. 

Du

Du svek inte mig. Du svek min familj. Du svek din egen familj.
 
Det är värre

Medan Tiden Rinner Mellan Mina Fingrar

 
Spelar golf. Läser i timmar. Vilar upp mig inför sista jobbveckan. Lyssnar på musik som väcker en massa minnen. Har en irriterad hals. Känner mig sådär äckligt inspirerad, poetisk och kreativ men får inte ur mig någonting.

Let's Go Somewhere We Can Rest Our SoulsDet känns som att jag inte har så mycket att skriva om.. Jag jobbar på dagarna och sitter hemma om kvällarna. Är alldeles för trött för att göra något på riktigt. Hade tänkt att jag skulle åka bräda idag men istället kom Emilia förbi så jag fick trevligt sällskap istället. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova.. Så länge får ni lite bilder på söta kattungarna som vi får hem, åtminstone en av dom, i mitten av augusti

Sju trevliga dofterNybakta kanelbullar
Havet
Mat när magen knorrar som mestVårregn
Blöt asfalt
Nyklippt gräs
Herrparfym

Åtta härliga människorElin, mitt mat- och träningsfreak
Linnea, min kenyan
Emilia, min soldatMartina, min dagiskompisMina fina syskon
Tim
Mio
Hugo
Lina

Samla EnergiJobbar hela dagarna och ägnar kvällarna åt att försöka samla energi

Nio Saker Som Framkallar Ett LeendeAtt vakna upp till solsken
Oväntade komplimanger
Riktigt torra ordvitsarFina skor
Kyssar i mörkret
Underbara drömmarVackra filmer
Kramar bakifrån
Underbara vänner


Tio Fina OrdSommar
Frihet
GlädjeKärlek
Fnissa
VågskvalpNärhet
Drömma
Smultron
Livet

Please, Don't Try So Hard To Say GoodbyeRitar, redigerar bilder, äter för mycket, tränar för lite, lyssnar på ett halvårs-gammal musik, räknar timmar som passerar och timmar som kommer

Zombiemode


Kände att det var ett tag sen jag skrev.. Måndag till fredag har bestått av jobb, mat och sömn. Imorse gick jag, trots att jag var tröttare än jag varit på länge, upp klockan åtta för att vid nio åka iväg och spela lite golf med farfar. Sedan har jag tagit brädan ner till centrum och köpt godis som jag tryckte i mig på 20 minuter efter att jag kom hem igen. Just nu sitter jag som en zombie i sängen, blir nog en tidig kväll ikväll..

Hemma IgenSå är jag tillbaka i Bro igen. Efter en vecka med Väsbyliv så kom jag igår/inatt hem och upptäckte att jag inte skulle vara ensam bara en dag utan några fler. Jag som hade sett fram emot att få träffa familjen igen.. Jaja, tyvärr hade de ju lämnat kylskåpet, och alla andra skåp i köket, nästan tomma så när jag väl kravlade mig upp ur sängen så var det bara att gå och handla. Vilket resulterade i att jag åt frukost för en halvtimme sen. Idag ska jag se till att allt är iordning för imorgon, min första jobbdag, och dessutom kommer Emilia förbi en sväng. Nu ska jag hänga tvätt!

Vecka 27

Mycket som händer, inget som händer. Fester, vänner, timmar av film, utgång som inte blev av, nyinplanerad utgång till ikväll, sms-konversationer till sent in på natten, sovmorgnar, ritande, musik och njutning. Där har ni min vecka än så länge.

NervösHär sitter jag och är alldeles för nervös. Laddar upp för att ringa mitt sommarjobb. Varför har jag så svårt för att prata i telefon med folk jag inte känner?

Little TalksHar noll fantasi och ork till bloggen så här får ni riktigt skön musik istället.
 

Slow It Down
Låg uppdatering på bloggen, hög uppdatering på livet. De senaste dagarna har bestått av nya människor, trevliga kvällar och nätter och alldeles för lite sömn. I fredags började eftermiddagen och kvällen hemma med mamma och brorsorna men slutade på chillkrök hemma hos Linnea och jag var hemma vid fyra på morgonen. I lördags var det födelsedagsfika och på kvällen var det hemmafest, som lutade mer mot chillkrök, hos Emilias kompis på Odenplan. Efter en sväng med nattbussen och lite natt/morgonkäk på Donken kom vi i säng vid sex-halv sju ungefär. Så i går stupade jag i säng klockan halv tio efter en ganska ohändelserik dag.

Idag blir ännu en ganska slapp dag, tänker inte göra någonting alls. Imorgon blir det middag och bio med Elin och Linnea. Nu: slapp på balkongen.

RSS 2.0