< Till bloggens startsida

Something To Think About



Idag har jag, trots det jobbiga aprilvädret, varit på bra mycket bättre humör än jag var igår. En del av sakerna som var orsak till min frustration klarnade något idag och att sova var nog ganska bra det också. 

Efter en lugn dag i skolan har jag i alla fall varit hemma ett tag nu och ikväll blir det bio med bästa Milia!

Förvirrad

Du gör mig mer förvirrad och osäker än någon någonsin gjort..

Just One Of Those Days

Ph by Me

Idag har jag varit irriterad och sur.. Vaknade upp och var väl inte på mitt bästa humör men inte så värst sur ändå men det blev ju bara värre och värre. Så allting har byggts upp och nu sitter jag är sur på allt. Pissväder är det dessutom..

Signs Of Spring

Idag såg jag tussilago i vägkanten och igår åkte jag skateboard (eller nästan i alla fall), det om någonting måste ju vara vårtecken! Är så glad att våren äntligen är (nästan) här. Jag skulle (nästan) kunna springa ut och skrika ett vårskrik, som Ronja Rövardotter gör, men jag nöjer mig nog med att (nästan) åka skateboard ner till affären istället för att gå.

KOLLA!

http://www.youtube.com/watch?v=ZsNlcr4frs4
Asså kolla det här! Kan tyvärr inte bädda in det men kan säga att det gav mig rysningar och jag höll nästan på att börja gråta så kolla!

Adventure And Anxiety


Ph by Me
Försöker leva med att inte ha någon mobilladdare, misstänker att mobilen dör snart. Men jag får låna en laddare en kortis av Milia imorgon. Trodde inte att det skulle vara riktigt så jobbigt att klara sig utan mobil. 

Idag åkte jag, Milia, Julia och Micke på lite äventyr. Jag skulle nämligen införskaffa mig en skateboard! Först åkte vi till Jakan och team sportia men de hade ingenting så då bar det av till Barkarby Outlet. Men det tog oss ju halva dagen att ta oss dit eftersom vi hamnade på fel bussar hela tiden. I alla fall kom jag slutligen därifrån med ett par hörlurar, en skateboard (!) och ångest för att jag redan gjort av med så mycket pengar. Men nu sk ajg minsann lära mig åka!

Damn..

Har haft en trevlig helg och tog faktiskt en del kort med mobilen i alla fall. Men tror ni inte jag glömde sladden/laddaren hemma hos mamma? Tur att jag ska dit på onsdag, frågan är bara om mobilen överlever tills dess.. Min gissning..nej..

Men ni kan ju alltid kolla in min nygjorda twitter HÄR. Kände att jag hade lust att testa, bara för att liksom, vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag sova, God natt!

Noll Inspo..

Det är så sjukt mycket som snurrar i mitt huvud just nu, konstant.. Har därför lite svårt att samla tankarna och blogga men jag kommer tillbaka efter helgen i alla fall.

Today


Ph by Me

Än så länge har dagen bestått av en ganska intressant föreläsning, en mindre instressant lektion, en bok i solen och ett deeptalk. Kanske ska ta mig ut och springa för att rensa tankarna ytterligare?

Drive By



Varför? Varför är jag trött dagarna i ända men så fort det är dags att sova så blir jag pigg så att jag inte kan sova? Jag förstår inte.. Så nu sitter jag och lyssnar på den här istället för att lägga mig, som jag borde..

Sleepless And Tired


Ph by Me
Nätterna är i stort sett sömnlösa och fulla av tankar. Dagarna är trötta och fulla av människor, härliga och jobbiga.

Memories On My Wall






Ph by Me

Igår började jag dekorera min vägg med en del bilder som jag hade framkallade sen tidigare och blev så nöjd så nu sitter jag och bestämmer mig för omkring 50 stycken till som ska upp på väggen så småning om. Bland annat de tre här ovanför.

Idag ska jag bara chillaxa. Är riktigt sugen på att måla men tror inte att jag har varken färg eller målarduk hemma.. Vet att jag har hos mamma dock. Blir nog till att rita istället..

Part Of My Day






We Were Just Playin' Around


Ph by Me

Jaha, så var det så det slutade alltså.. Med att jag satt och lekte i photoshop.. Jag har faktiskt räknat lite matte idag dock! Får väl se, ska försöka räkna lite mer sen men just nu tänker jag antingen fortsätta leka i photoshop eller kanske ta fram en av alla ofärdiga teckningar och fortsätta där..

Mattedag


Ph by Me

Nu har resten av familjen åkt iväg till skansen och jag sitter nysande själv hemma. Inte ska jag bara slappa för det! Nu ska jag faktiskt tillåta mig själv att kolla på ett avsnitt av Game of thrones men sen ska jag räkna massvis med matte idag så jag känner mig säker till på måndag. Om jag har orken ska jag kanske städa lite på rummet också. Känner mig dock rätt sliten fortfarande så städandet får vi se om det blir av men matte ska det bli i alla fall. En riktig mattedag!

Usch..

Sitter med mjukisar och tjocktröja under mitt varma duntäcke och nyser och snorar. Japp, jag har gått och blivit sjuk. Fick gå hem från skolan så nu ska jag halvsova och kolla lite film.. Vill inte vara sjuk!

Just Tonight



Snygg mobilbild..

Kom i alla fall ut och sprang, riktigt skönt. Nu på kvällen har jag bara slappat trots att jag skulle ha behövt antingen räkna matte, skriva ett ordentligt CV eller läsa in mig på Balkan-konflikten.. Jaja, imorgon har jag bara en lektion och sen senare på eftermiddagen har jag utvecklingssamtal men annars har jag ju massor av tid till allt det andra. Nu ska jag kolla OUAT innan jag sover. God Natt!

Next Up

Har varit hemma en dryg timme men nu går jag ut och springer en sväng!

Minnen Av Lycka






Så jävla härliga minnen från i våras och somras, vill bara återuppleva dem!

Ingen av filmerna är då mina eftersom jag stod längst fram på båda konserterna..

Snart Över..


Sitter och pluggar matte, är så sjukt omotiverad och inte blir det bättre av att det är tråkigt. Men snart slipper jag matten ett tag, vi hade vår sista mattelektion för iår idag. Nu är det bara nationella kvar sen blir det ingen matte förrän i höst igen, skönt.

På vägen hem idag blev det en sväng förbi biblioteket för att låna lite böcker till ett arbete vi ska göra på samhällen om någon vecka men självklart hängde två andra böcker med på ett hörn också, börjar komma in i en läsperiod tror jag nog. Imorgon måste jag tillbaka för lite andra böcker som jag beställde från ett annat bibliotek.

Ikväll blir det innebandy i Kungsängen!

Vilken Härlig Dag






Ph by Me

Tre svartvita från dagen. Efter skolan åkte jag och Emilia in till stan efter att ha hämtat upp en militärhjälm hemma hos hennes pappa, så fotade jag henne med den inne i stan. Det här är ju då tre bilder som togs emellan, lite bilder på Milia får ni en annan dag. Var en riktigt rolig dag som avslutades med en promenad i Bro. Nu ska jag kolla på antingen Grimm eller OUAT innan jag sover.

23.47

Jag sitter och dricker pärondricka och kände mig tvungen att upplysa er om att det är 6 grader ute, mitt i natten. God natt!

Saknade Vänner


Ph by Me

Dålig uppdatering (som jämt när jag är i härliga Väsby)... Idag har jag träffat min underbara Martina som jag inte har träffat på flera månader. Vi fikade och vandrade runt inne i stan och pratade om allt från åldersnoja till katter. Den här otroligt härliga människan har jag förövrigt känt i närmare 17 år, sjukt!

Imorgon är det back to school som gäller och sedan ska jag fota fotogeniska Milia är det tänkt, härligt!

Shit vad positiv jag blev såhär på kvällskvisten..

Allt Medan Jorden Snurrar

Är hemma hos mamma, därav den dåliga uppdateringen.. Ska kanske träffa Elin kväll och imorgon blir det fika inne i stan med Martina

Jag Får Liksom Ingen Ordning På Mitt Liv

Ph Me by Me

Har varit en slapp dag men har ändå inte hunnit blogga.. Dåligt där! Längtar så till att gruset försvinner från marken så jag kan dra ut med en skateboard, har sagt till Alex att han får lära mig. I helgen är det Väsby som gäller, ska hjälpa mamma med lite hockey-grejer och sen ska jag åtminstone träffa Martini och kanske Elin också.

Nu måste jag ta en macka eller nåt, är riktigt hungrig..

Jobbigt..

Sitter och letar sommarjobb.. planerna att läsa eller kolla serier försvann bland sommarjobbsansökningarna någonstans... För övrigt hade jag på mig min skinnjacka för första gången iår idag!

Mashed Potatoes



Hela min hjärna känns som potatismos just nu efter att åtminstone ha försökt räkna matte större delen av eftermiddagen och kvällen.. Har nationella prov om lite mindre än två veckor och det känns att jag kan behöva plugga lite. Men nu får det vara nog för ikväll, orkar inte mer nu och kan ändå knappt tänka längre. Ikväll få det allt bli till att titta lite serier eller kanske läsa lite..

 


Kony 2012, Watch It, Do Something!


So Tell Me..


Längtan Och Drömmar


Ph by Me

Vårkänslor, solsken, härliga vänner, längtan efter sommaren, försök att leva i nuet, drömmar om volontärresa

Nedrans kyla..


Ph by Me

Är så sjukt j*vla trött på allt som har med vinter och kyla att göra just nu alltså.. Vart sådär lagom glad när jag vaknade upp imorse och såg frost utomhus och termometern visade minus 8. Jag hade glatt förväntat mig att kanske kunna ha skinnjacka idag, men icke sa nicke. När jag traskade hem senare idag hade det däremot fungerat med skinnjacka. Blööh, bli så trött på att det e så fasligt kallt på morgonen men varmare på eftermiddagen.. Usch, nu är jag sur så jag ska kolla på OUAT istället..

This Year


Ph from Tumblr

Är så taggad på vår och sommar nu att jag nästan smäller av. Nu är jag råtrött på allt som har med vinter och kyla att göra, blääh. I år ska jag dessutom se till att lära mig att åka skateboard!

Chaos Lives In Everything


Ph by Milia

Kom ut och sprang tidigare idag, var riktigt skönt. Har också hunnit packa upp väskan och börjat fixa iordning rummet men allt är fortfarande kaos. Men på med lite bra musik och dra igång så ska det nog ordna sig det också!

Super G


Ph by Me

Har precis tittat på storslalom på tv. Kom i säng alldeles för sent igår men fick i alla fall sova lite imorse. Idag ska jag packa upp väskan och sen ska jag försöka ta mig ut på en liten joggingtur. Ser ut som att det kan vara riktigt skönt väder för lite springning. Nu ska jag ta tag i väskan och mitt rum som ser ut som totalt kaos.

Home Sweet Home





Ph by Me & Milia

Hemma igen efter en härlig vecka med alldeles för mycket godis, massa skidåkning, fula och roliga bilder, massvis av skratt, sjukt dåliga skämt, kvällar med kortspel och film och massa härligt sällskap. En vecka full av minnen

RSS 2.0