< Till bloggens startsida

Hata Håltimme...

Idag i skolan hade vi totalt 4 och en halv timmes håltimme.. Kom dit på morgonen och fick veta att vår webbdesignslärare va hemma så den lektionen var inställd, ungefär en timmes hål.. Sedan hade vi samhäll, diskuterade vår engelskabok med både engelskaläraren och samhällsläraren. Lunch och sedan EGENTLIGEN engelska men eftersom vi redan hade gjort de på samhällen så va det hål där och sen hade vi ingen matte heller eftersom läraren var sjuk... så egentligen skulle de flesta av oss ha slutat men nej då har vi skolfotografering halv fyra vilket betydde  och en halv timmes hål.... Fy fan! Blev mycket kortspelande och tid i datasalen idag kan vi säga..
Nu vet jag inte heller om matteläraren tänker dyka upp imorgon vilket betyder att jag troligen kommer vara i skolan på första lektionen i onödan.. Typ ingen kommer vara där heller men jag kommer bli tvingad, älsklingen kommer vara där i alla fall så får spendera lite tid med honom i fall läraren inte dyker upp..
Blev inte särskilt positiv det här men ibland så måste man få skriva av sig. Imorgon är det skola och sen innebandy med faster och company som gäller, trevlans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0